4.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V úterý 19. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
447 Kč s DPH
Běžně 499 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního… Přejít na celý popis
O životních lekcích i humoru. O tom, kým je Štěpán Kozub bez scénářů a kostýmů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Culinaria Maďarsko (2. vydání)
-
Umění francouzské kuchyně
-
Culinaria Itálie (3. vydání)
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské kuchyně (Edice Apetit)
-
Řecká kuchyně
-
Mexická domácí kuchyně
-
Japonská kuchyně
-
S chutí Chorvatska
-
Středomořská kuchyně
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu
-
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
-
Exotické kouzlo kuchyně Malajsie / Exotic Charm of Cuisine of Malaysia
-
Takhle chutná Indie
-
Dějiny jídla ve 100 receptech
-
Italská kuchařka - Riccardo Lucque a jeho příběh
-
Elfí kuchařka
-
Maďarská kuchařka
-
Chilli kuchařka
-
DOBRÁ CENA Mazi – Řecká kuchyně
-
Kuchařka ze Svatojánu
-
Asijská kari
-
Kuchařka RODINY dona Corleona
-
Víc než jen vietnamská kuchařka
-
Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
- Nakladatel
- Slovart
- Rozměr
- 19,5 x 23,3 x m
- isbn
- 978-80-276-0334-3
- Počet stran
- 352
- Hmotnost
- 1000 g
- ean
- 9788027603343
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.01.2021
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola