0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Rajčata patří mezi jednu z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších zelenin. A přitom v Evropě se objevila až v 16. století, ale v té době byla považována za jedovatou rostlinu. Jinak pocházejí z Jižní Ameriky. Jsou zdrojem vitamínu C, provitaminu A, B1 a PP. Dále obsahují z nerostných látek vápník, draslík, fosfor a železo. Pomáhají předcházet… Přejít na celý popis
Dva bývalí. Jedna dohoda. Může tahle dovolená všechno změnit? Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Saláty ze Svatojánu
-
Chilli
-
Recepty se zeleninou beze zbytků
-
Saláty a pomazánky - 78 skvělých receptů
-
Zelenina
-
Tvarohové zákusky a dezerty
-
Ještě více hojnosti
-
Saláty - Mísa plná čerstvého štěstí
-
Saláty pro každou příležitost
-
Pěstujeme rajčata
-
Což takhle dát si... Chřest
-
Tajné zeleninové recepty
-
Neuvěřitelné historky
-
Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem
-
Les a louka na talíři
-
Velká škola předkrmů
-
Mrkev, dýně, cuketa (Edice Apetit)
-
Zelenina z jednoho hrnce
-
Jak grilovat zeleninu
-
Defektní Natrhej si oběd (Defekt)
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Naše: Kuchařka, která spojuje
-
Luštěniny ze Svatojánu
-
AKCE Nejlepší recepty z celého světa
Rajčata patří mezi jednu z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších zelenin. A přitom v Evropě se objevila až v 16. století, ale v té době byla považována za jedovatou rostlinu. Jinak pocházejí z Jižní Ameriky. Jsou zdrojem vitamínu C, provitaminu A, B1 a PP. Dále obsahují z nerostných látek vápník, draslík, fosfor a železo. Pomáhají předcházet potížím krevního oběhu a podle posledních vědeckých výzkumů pomáhají chránit před rakovinou. Rajčata v syrovém stavu používáme zejména do salátů, či při různých příležitostných pohoštěních. Jsou ale vhodná také pro dušení, zapékání, či smažení. Však stači prolistovat novou kuchařku Kariny Havlů, abychom se dověděli, jak s rajčaty zacházet, jak je nejlépe skladovat, připravovat a nechat se inspirovat 160 recepty, které jsou zaměřeny nejen na česká, ale i světová rajčatová jídla, zejména pak z Itálie, kde autorka již přes dvacet let z části žije.
- Nakladatel
- Vyšehrad
- Rozměr
- 145 x 205 x 8
- isbn
- 978-80-7021-992-8
- Počet stran
- 124
- datum vydání
- 1.06.2009
- ean
- 9788070219928
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE