0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve čtvrtek 24. 7. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
62 Kč s DPH
Běžně 69 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Traduje se, že česká kuchyně využívá při přípravě pokrmů málo zeleniny. Naši předkové však naopak vařili masité pokrmy pouze svátečně a zelenina pěstovaná na zahrádkách byla, kromě obilovin a posléze brambor, podstatnou součástí jídelníčku. Zeleninové recepty by měli sloužit jako návod ke zdravějšímu stravování.
K tomuto produktu zákazníci kupují
Traduje se, že česká kuchyně využívá při přípravě pokrmů málo zeleniny. Naši předkové však naopak vařili masité pokrmy pouze svátečně a zelenina pěstovaná na zahrádkách byla, kromě obilovin a posléze brambor, podstatnou součástí jídelníčku. Zeleninové recepty by měli sloužit jako návod ke zdravějšímu stravování.
- Nakladatel
- Studio Trnka
- Rozměr
- 106 x 147 x 6
- datum vydání
- 3.10.2012
- isbn
- 978-80-87678-03-9
- Počet stran
- 40
- Hmotnost
- 68 g
- datum dotisku
- 25.03.2022
- ean
- 9788087678039
- Vazba
- měkká vazba
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.