• Daniela Schmidtová Daniela Schmidtová

    Kniha ukazuje sílu lásky i přátelství, ale také upozorňuje na alarmující znečištění oceánů a na postupně vymírající život v nich. Pro mě byl příběh zajímavý hlavně tím, že vůbec nevím, jak mám vnímat jeho konec. Respektive to, jak se ho autorky rozhodly ukončit. Skončil dobře? Skončil špatně? Nebo od každého trochu? Rozhodně ale vím, že mě naplňuje smutkem kvůli stavu moře, do něhož ho lidé dostali. Tohle totiž není fiktivní motiv, ale smutná realita.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Všechny tři díly jsem přečetla do 10 dnů. Jsem zvědavá zda se dočkáme ještě pokračování - vrátka přeci jen zůstala maličko pootevřená.

    Přečíst více
  • Tereza registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    I poslední dil je psany zbusobem,ze jsem ji shltla do dvou dnu (mit cas,tak za den) napinave, ctive. Nechci psat o cem kniha je,nemam to rada,kdyz ctenar pise recenzi na knihu jako do ctenarskeho deniku. Konec me na jednu stranu potesil,na druhou to takhle prece nemuzou spisovatelky nechat. Doufam ze bude jeste jeden dil. Ikdyz se pise o trilogii. Super serie a doporučuji ji celou. Az me deti povyrostou,knizku jim jiz nyni doporuciji.

    Přečíst více