Hluboký hrob: Modrá záře

Hluboký hrob: Modrá záře

Součástí série: Hluboký hrob 3. díl z 3

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Na Stockholmské souostroví padne krutá zima. Tuva trénuje své magické schopnosti a vyrovnává se se smutkem po svém nejlepším kamarádovi Rasmusovi, který se odstěhoval zpátky do města. Její život však naruší nevysvětlitelné a tragické potopení lodi ze Stockholmu, která beze stopy zmizí i se všemi cestujícími na palubě. Zatímco ostatní mluví o… Přejít na celý popis

HURÁ DO ŠKOLY | Kde vybavit Superškoláka Září je tady a školákům začíná nový školní rok! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Na Stockholmské souostroví padne krutá zima. Tuva trénuje své magické schopnosti a vyrovnává se se smutkem po svém nejlepším kamarádovi Rasmusovi, který se odstěhoval zpátky do města. Její život však naruší nevysvětlitelné a tragické potopení lodi ze Stockholmu, která beze stopy zmizí i se všemi cestujícími na palubě.

Zatímco ostatní mluví o nehodě, Tuva si není tak jistá. Mořem se začala šířit tajemná modrá záře, která podle starousedlíků nevěstí nic dobrého. Můžou za nehodou lodi stát magické síly? Nebo dokonce samotná paní moře Rán, která na jaře beze stopy zmizela?

Než nastane zimní slunovrat, moment, kdy je magie nejmocnější, musí Tuva přijít na plán, který Rán spřádá, a s pomocí všech svých sil zachránit celé souostroví.
Oběť, kterou bude muset podstoupit, je ale možná mnohem větší, než Tuva snese…

Sdílet

Nakladatel
Edice Knihy Omega
Rozměr
140 x 208 x 44
jazyk
čeština
Počet stran
432
Vydání
1
isbn
978-80-7390-693-1
Vazba
pevná vazba
datum vydání
7.06.2021
ean
9788073906931
  • Daniela Schmidtová Daniela Schmidtová

    Kniha ukazuje sílu lásky i přátelství, ale také upozorňuje na alarmující znečištění oceánů a na postupně vymírající život v nich. Pro mě byl příběh zajímavý hlavně tím, že vůbec nevím, jak mám vnímat jeho konec. Respektive to, jak se ho autorky rozhodly ukončit. Skončil dobře? Skončil špatně? Nebo od každého trochu? Rozhodně ale vím, že mě naplňuje smutkem kvůli stavu moře, do něhož ho lidé dostali. Tohle totiž není fiktivní motiv, ale smutná realita.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Všechny tři díly jsem přečetla do 10 dnů. Jsem zvědavá zda se dočkáme ještě pokračování - vrátka přeci jen zůstala maličko pootevřená.

    Přečíst více
  • Tereza registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    I poslední dil je psany zbusobem,ze jsem ji shltla do dvou dnu (mit cas,tak za den) napinave, ctive. Nechci psat o cem kniha je,nemam to rada,kdyz ctenar pise recenzi na knihu jako do ctenarskeho deniku. Konec me na jednu stranu potesil,na druhou to takhle prece nemuzou spisovatelky nechat. Doufam ze bude jeste jeden dil. Ikdyz se pise o trilogii. Super serie a doporučuji ji celou. Az me deti povyrostou,knizku jim jiz nyni doporuciji.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 319 Kč Nápověda