0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
NEW YORK TIMES BESTSELLER • A simple, stylish cookbook full of desserts that come together faster than you can eat them—from the author of Dining In and Nothing Fancy. “Filled with no-fuss recipes perfect for quick and easy baking projects . . . blissfully effortless.”—People ONE OF THE MOST ANTICIPATED COOKBOOKS OF 2023: People, HuffPost,… Přejít na celý popis
Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA! A zaplatit v prodejně můžete i celou řadou firemních benefitů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Sweet
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Harry Potter Official Wizarding World Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
World of Warcraft: New Flavors of Azeroth - The Official Cookbook
-
I heart Naptime Cookbook
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Dinner
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
NOVINKA The Elder Scrolls: The Official Cookbook
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
Greekish
-
Sobremesa
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
NOVINKA Albert Can Cook
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
NOVINKA Country Comfort
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
The Nordic Baking Book
-
NOVINKA Crumbs
-
The Food of Italy
NEW YORK TIMES BESTSELLER • A simple, stylish cookbook full of desserts that come together faster than you can eat them—from the author of Dining In and Nothing Fancy. “Filled with no-fuss recipes perfect for quick and easy baking projects . . . blissfully effortless.”—People ONE OF THE MOST ANTICIPATED COOKBOOKS OF 2023: People, HuffPost, Delish, Tasting Table Casual, effortless, chic: These are not words you’d use to describe most desserts. But before Alison Roman made recipes so perfect that they go by one name—The Cookie, The Pasta, The Lemon Cake—she was a restaurant pastry chef who spent most of her time learning to make things the hard way. She studied flavor, technique, and precision, then distilled her knowledge to pare it all down to create dessert recipes that feel special and approachable, impressive and doable. In Sweet Enough, Alison has written the book for people who think they don’t have the time or skill to pull off dessert. Here, the desserts you want to make right away, you can make right away. Alison shows you how to make simple yet sublime sweets with her trademark casualness, like how to make jam in the oven, then turn that jam into a dessert—swirled into ice cream or folded into easy one-bowl cake batter. (Opening a jar of jam is more than fine, too.) She waxes poetic on the virtues of frozen fruit and teaches you the best way to throw your own Sundae Party. There are effortless cakes that take just minutes to get into a pan. And there are new, instant classics with a signature Alison twist, like Salted Lemon Pie, Raspberries and Sour Cream, Toasted Rice Pudding, or a Caramelized Maple Tart. Requiring little more than your own two hands and a few mixing bowls, the recipes are geared towards those without fancy equipment or specialty ingredients.Whether you’re a dedicated baker or, better yet, someone who doesn’t think they are a baker, Sweet Enough lets you finish any dinner, any party, or any car ride to a dinner party with a little something wonderful and sweet.
- Nakladatel
- Clarkson Potter
- datum vydání
- 1.01.2023
- ean
- 9781984826398
- Počet stran
- 304
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-984826-39-8
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE