0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha
- Produkt je nedostupný.
Gordon Ramsay has become almost more famous for his award-winning TV shows than for his expertise as an award-winning chef and restaurateur. However, at the heart of his talent is a passion for good food and an eye for perfection that has consistently seen him receive three coveted Michelin stars. He has been called the best chef of his… Přejít na celý popis
Nový děsivý případ v sérii Detektiv Joona Linna. Lars Kepler je zpátky! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
What She Ate: Six Remarkable Women and the Food That Tells Their Stories
-
Warhol After Warhol: Power and Money in the Modern Art World
-
Friends, Lovers and the Big Terrible Thing
-
Rural Hours
-
Love, Pamela: Her new memoir, taking control of her own narrative for the first time
-
How to Survive
-
Queens of the Age of Chivalry
-
Bourdain: In Stories
-
A Book of Days
-
The Queen's Governess
-
Searching for Novak: The man behind the enigma
-
The Story of My Life
-
Erotic Vagrancy: Everything about Richard Burton and Elizabeth Taylor
-
Scattershot: Life, Music, Elton and Me
-
NOVINKA Why I Am so Clever
-
Almodovar: A Retrospective
-
Under A Rock
-
My Battle of Hastings
-
Into the Void: From Birth to Black Sabbath - and Beyond
-
Stars, Cars and Crystal Meth
-
Call the Midlife: TFI Friday, Top Gear and Other Middle-Aged Dilemmas
-
Little Me : My autobiography
-
Roger Daltrey: Thanks a lot Mr Kibblewhite, My Story
-
Last Of the Giants
Gordon Ramsay has become almost more famous for his award-winning TV shows than for his expertise as an award-winning chef and restaurateur. However, at the heart of his talent is a passion for good food and an eye for perfection that has consistently seen him receive three coveted Michelin stars. He has been called the best chef of his generation, and this book sees Gordon running a three star kitchen and producing food often described as 'sublime'. Getting right to the heart of why Gordon is such a celebrated chef, the first part of the book shows 50 classic Gordon Ramsay recipes presented as they would be in one of his restaurants. The second part of the book shows the dishes presented in a domestic situation with full recipes and step-by-step instructions to recreate them yourself. Dishes include Gordon's signature Lobster Ravioli, Corn Reared Beef Fillet with Marrow Crust, Ginger Mousse and a Bitter Chocolate Cylinder with Coffee Granite.
- jazyk
- angličtina
- isbn
- 978-1-84949-190-7
- ean
- 9781849491907
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE