0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( měkká vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 25. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
268 Kč s DPH
Běžně 299 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
An eye-opening investigation into the science, economics, history and production of ultra-processed food. It's not you, it's the food. We have entered a new 'age of eating' where most of our calories come from an entirely novel set of substances called Ultra-Processed Food, food which is industrially processed and designed and marketed to be… Přejít na celý popis
Nový knižní rozhovor Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače od Martina Moravce vás zavede do nejtemnějších zákoutí zločinu. Adam Dolník, který školil agenty FBI i Scotland Yardu, vás provede světem, kde jde o lidské životy! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Secret Body: How the New Science of the Human Body Is Changing the Way We Live
-
Magic Pill
-
Size: How It Explains the World
-
Breathless
-
This Is Planet Earth : Your Ultimate Guide to the World We Call Home
-
The Future of Geography
-
Saving the Planet Without the Bullsh*t
-
Defektní Hooked : How Processed Food Became Addictive (Defekt)
-
This Mortal Coil
-
Einstein´s Fridge : The Science of Fire, Ice and the Universe
-
Firmament: The Hidden Science of Weather, Climate Change and the Air That Surrounds Us
-
The New World on Mars
-
Planet Earth III: Accompanies the Landmark Series Narrated by David Attenborough
-
Homo Deus : A Brief History of Tomorrow
-
You're Not 'Fat', You're On Fire
-
Weirder Maths: At the Edge of the Possible
-
Size: How It Explains the World
-
Pathogenesis: How germs made history
-
Playing with Reality
-
The Song of the Cell: The Story of Life
-
Vital Organs
-
Dark Matter
-
Entangled Life (The Illustrated Edition)
-
Alien Earths
An eye-opening investigation into the science, economics, history and production of ultra-processed food. It's not you, it's the food. We have entered a new 'age of eating' where most of our calories come from an entirely novel set of substances called Ultra-Processed Food, food which is industrially processed and designed and marketed to be addictive.
But do we really know what it's doing to our bodies?Join Chris in his travels through the world of food science and a UPF diet to discover what's really going on. Find out why exercise and willpower can't save us, and what UPF is really doing to our bodies, our health, our weight, and the planet (hint: nothing good). For too long we've been told we just need to make different choices, when really we're living in a food environment that makes it nigh-on impossible.
So this is a book about our rights. The right to know what we eat and what it does to our bodies and the right to good, affordable food.
- Nakladatel
- Cornerstone
- Rozměr
- 129 x 196 x 40
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 406
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-5291-6022-2
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 2.05.2024
- ean
- 9781529160222
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola