0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 4 ks
- Doručení V úterý 19. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
89 Kč s DPH
Běžně 99 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Co by nemělo chybět nejen na vánočním stole? Odpověď na tuto na první pohled jednoduchou otázku se pokusil najít renomovaný šéfkuchař, zakladatel restaurací a osobnost televizních obrazovek Vojtech Artz v publikaci Ottova nakladatelství Vánoční kuchařka. "Snad ryba, protože její šupiny prý přinášejí štěstí. Možná čočka, abychom měli po celý… Přejít na celý popis
O životních lekcích i humoru. O tom, kým je Štěpán Kozub bez scénářů a kostýmů. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Helenčino pečení - Vánoční kouzlení
-
Vánoční cukroví s láskou pečené
-
Vánoční kuchařka pro dceru
-
Retro kuchařka - Domácí recepty z 19. a 20. století
-
Tajné vánoční recepty naší babičky
-
Kouzelné Vánoce
-
Štědré a Voňavé
-
Vánoční filmové recepty
-
Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)
-
Skvosty studené kuchyně
-
Pomazánky na pohoštění
-
Tajné velikonoční recepty naší babičky
-
Česká kuchařka
-
Jíme zdravě o Vánocích – užijte si tradiční české Vánoce zdravě a přitom chutně
-
Velká knedlíková kuchařka - Veletucet knedlíků v české kuchyni
-
Hrnkové koláče
-
Jídla z kuřecích prsou
-
Chutné krémeše
-
Téměř zapomenuté recepty
-
Překládaná jídla
-
Helenčino pečení - Vánoční cukroví
-
Vánoční pečení
-
Dobrůtky od babičky
-
Taková normální kuchařka
Co by nemělo chybět nejen na vánočním stole? Odpověď na tuto na první pohled jednoduchou otázku se pokusil najít renomovaný šéfkuchař, zakladatel restaurací a osobnost televizních obrazovek Vojtech Artz v publikaci Ottova nakladatelství Vánoční kuchařka. "Snad ryba, protože její šupiny prý přinášejí štěstí. Možná čočka, abychom měli po celý rok hojnost nebo alespoň dost peněz." Možností, jak připravit štědrovečerní, silvestrovské či novoroční menu, je nepočítaně. Vojtech Artz nabízí recepty ověřené tradicí i takové, které nejkrásnější svátky roku obohatí o nové vůně a chutě. Připomíná nám, že na štědrovečerní stůl nepatří jen kapr, ale také předkrmy, polévky, hlavní jídla, přílohy a saláty, dezerty, moučníky, slané pečivo či nápoje. Pro nerozhodné připravil také návrh chodů slavnostního menu a Vánoční kuchařku vybavil fotografiemi, při kterých se sbíhají sliny.
- Nakladatel
- Ottovo nakladatelství
- Rozměr
- 225 x 275 mm
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 80
- datum vydání
- 5.10.2018
- isbn
- 978-80-7451-737-2
- Vazba
- pevná vazba
- datum dotisku
- 5.10.2018
- ean
- 9788074517372
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
-
Tomáš Fridrich registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
dobře se čte a zajímavé recepty
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola