5.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
První Velká japonská kuchařka v České republice!Nechte se inspirovat oblíbenými recepty této asijské kuchyně.Pod vedenímčtyř nejlepších japonských kuchařů, kteří působí v Českérepublice, zvládnete přípravu sushi i japonských specialit krok za krokem.Jedná se o vůbec první ucelenou kuchařku, která vznikala ve spolupráci s uznávanými japonskými… Přejít na celý popis
-
403 Kč s DPH Skladem
Užijte si autorský koncert Evžena Bočka plný zábavy, socialistických kulis a nezapomenutelných postav. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Japonská kuchyně
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
-
Italská kuchařka - Riccardo Lucque a jeho příběh
-
Japonská kuchyně
-
Moderní indická kuchařka
-
Sushi
-
Maďarská kuchařka
-
DOBRÁ CENA Mazi – Řecká kuchyně
-
Mlsné čenichání jihovýchodním směrem
-
BESTSELLER Kuchařka pro dceru - 5. přepracované vydání
-
Velká kuchařka Čech a Moravy
-
Exotické kouzlo kuchyně Malajsie / Exotic Charm of Cuisine of Malaysia
-
Moderní mexická kuchařka
-
Řecká odysea aneb Slavné báje a recepty (Edice Apetit)
-
Kaizen – Japonská metoda postupné změny návyků
-
Kuchařka ze Svatojánu
-
NOVINKA Jedlíci na cestách - Japonsko, Slovensko, Rumunsko, Malta
-
Kuchařka podle pěti elementů
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu
-
Nízkosacharidová středomořská kuchařka
-
Benova kuchařka
-
Banátská kuchařka
-
Umění života po Japonsku
-
Country kuchařka - Sám na čundru a hladový
První Velká japonská kuchařka v České republice!
Nechte se inspirovat oblíbenými recepty této asijské kuchyně.
Pod vedenímčtyř nejlepších japonských kuchařů, kteří působí v Českérepublice, zvládnete přípravu sushi i japonských specialit krok za krokem.
Jedná se o vůbec první ucelenou kuchařku, která vznikala ve spolupráci s uznávanými japonskými šéfkuchaři, kteří působí v České republice. Kapitolu sushi připravil např. sushimaster Tadayoshi Ebina, který je členem Tokio Sushi Association.
Návody jakpřipravit ryby, rýži, zeleninu a výběr kuchyňského náčinídoplňují další důležité rady a informace.
Všechny recepty připravíte zesurovin, které jsou snadno dostupné v obchodní síti v ČR.Doporučuje Tomio Okamura
- Nakladatel
- Fragment
- Rozměr
- 223 x 285 x 15
- isbn
- 978-80-253-1681-8
- Počet stran
- 152
- datum vydání
- 1.04.2013
- ean
- 9788025316818
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola