3.3 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V úterý 26. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
446 Kč s DPH
Běžně 498 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? Kdo popsal strop jedné slavné britské hospody? Co má společného královna Margherita Savojská s bazalkou, mozzarellou a rajčaty? Anebo jak svatý Martin přišel k… Přejít na celý popis
Violet přežila první ročník na Basgiathské válečné akademii, ale skutečný boj teprve začíná... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
BLACK FRIDAY Elfí kuchařka
-
Jedlíci na cestách - Německo, Holandsko, Polsko, Maďarsko
-
Kočičí kožich a velbloud u Velké čínské zdi
-
Yotam Ottolenghi: Kuchařka
-
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
-
Jednou se mi splní sen
-
Uvařeno v Indii
-
Chuť Vietnamu
-
151+ nápadů na můj BUCKET LIST
-
BLACK FRIDAY Mexická domácí kuchyně
-
Japonská kuchyně
-
AKCE Nejlepší recepty z celého světa
-
Jeruzalém
-
Doma na cestách
-
Asijská kuchyně
-
Víc než jen vietnamská kuchařka
-
Novinářem v Číně 2
-
Dějiny jídla ve 100 receptech
-
BLACK FRIDAY Po italsku do hubky
-
Atlas prokletých míst
-
BLACK FRIDAY Indická kuchyně pro každého
-
Japonská kuchyně
-
S chutí Chorvatska
-
Co si povídají turisté
Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? Kdo popsal strop jedné slavné britské hospody? Co má společného královna Margherita Savojská s bazalkou, mozzarellou a rajčaty? Anebo jak svatý Martin přišel k huse? Dagmar Heřtová ráda vaří, ochutnává, cestuje a hledá souvislosti. Vaření má tak trochu v genech, to ostatní bude mít kořeny v její zvědavosti. Když to všechno spojíte, vzniknou malé literární útvary, v nichž se pojí střípky historie, osobních zkušeností, praktických rad a rozjímání o jídle ve všech jeho souvislostech. A často je jako bonus přidán recept, nad nímž se sbíhají sliny.
- Nakladatel
- Argo
- Rozměr
- 165 x 234 x 25
- isbn
- 978-80-257-4141-2
- Počet stran
- 360
- datum vydání
- 11.09.2023
- ean
- 9788025741412
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE