Where Chefs Eat: A Guide to Chefs' Favorite Restaurants (Third Edition)

Where Chefs Eat: A Guide to Chefs' Favorite Restaurants (Third Edition)

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

644 Kč s DPH
Běžně 720 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

The all-new, completely revised third edition of the global restaurant guidebook that has sold more than 200,000 copies Forget the restaurant guides with entries chosen by a panel of 'experts'. This 1,184-page guide is by the real specialists, featuring over 7,000 recommendations for more than 4,500 restaurants in more than 70 countries from… Přejít na celý popis

Vše nej Mystery Press! A nadělte si slevu až 50 % Vše nej Mystery Press! Oslavte na našem e-shopu narozeniny Mystery Press s až 50% slevami na vybrané tituly napříč žánry! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

The all-new, completely revised third edition of the global restaurant guidebook that has sold more than 200,000 copies

Forget the restaurant guides with entries chosen by a panel of 'experts'. This 1,184-page guide is by the real specialists, featuring over 7,000 recommendations for more than 4,500 restaurants in more than 70 countries from more than 650 of the world's best chefs, including: Jason Atherton, Shannon Bennett, Helena Rizzo, Stephen Harris, Yotam Ottolenghi, Yoshihiro Narisawa, and hundreds more. And, with a new international slate of editors, this third version is more comprehensive than ever.

Joe Warwick is a London-based food writer and critic who started the World's 50 Best Restaurant Awards.

Joshua David Stein contributes to New York Magazine, New York Times and The Sunday Times and is a restaurant critic at the New York Observer.

Evelyn Chen is a Singapore-born writer and regional academy chair for World's 50 Best Restaurants.

Natascha Mirosch covers Brisbane's food news for goodfood.com.au and brisbanetimes.com.au.

Sdílet

Nakladatel
Phaidon
Rozměr
13,7 x 20,3 x m
isbn
978-0-7148-7565-1
Počet stran
1184
datum vydání
1.01.2018
ean
9780714875651
Vazba
pevná vazba
jazyk
angličtina

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 644 Kč Nápověda