0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Once in a blue moon a book is published that changes irrevocably the face of things. White Heat is one such book. Since it was originally produced in 1990, it has gone on to become one of the most enduring classic cookbooks of our time. With its unique blend of outspoken opinion, recipes and dramatic photographs by the late legendary… Přejít na celý popis
Bryce se snaží vrátit do Midgardu, kde je vše, co miluje. Hunt je uvězněn a zoufale touží Bryce pomoci. Jak se oba vypořádají s nebezpečím a komu mohou věřit? Napětí a emoce na každé stránce zaručeny! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
If This Is A Man/The Truce (50th Anniversary Edition): Surviving Auschwitz
-
Reading Lessons
-
Bourdain: In Stories
-
Paused in Cosmic Reflection
-
Between Meals
-
Johnny Cash: The Life in Lyrics
-
The Little Book of H. P. Lovecraft
-
The Woman in Me
-
Making It So: A Memoir
-
Beyond the Story: 10-Year Record of BTS
-
Jordan Henderson: The Autobiograph
-
Be My Baby
-
J. R. R. Tolkien: A Biography
-
Wes Anderson: The Iconic Filmmaker and his Work
-
Amy Winehouse - In Her Words
-
Yves Saint Laurent Catwalk : The Complete Haute Couture Collections 1962-2002
-
Leonard Cohen: The Mystical Roots of Genius
-
Diana, William and Harry
-
Sing Backwards and Weep
-
Tim Burton
-
Rural Hours
-
The Book-Makers
-
The Diaries of Franz Kafka
-
BTS: K-Pop Kings : The Unauthorized Fan Guide
Once in a blue moon a book is published that changes irrevocably the face of things. White Heat is one such book. Since it was originally produced in 1990, it has gone on to become one of the most enduring classic cookbooks of our time. With its unique blend of outspoken opinion, recipes and dramatic photographs by the late legendary photographer Bob Carlos Clarke, White Heat captures the magic and spirit of Marco Pierre White in the heat of his kitchen.
This 25th anniversary edition features brand new material, including photographs from the late Bob Carlos Clarke and contributions from James Steen, Lindsey Carlos Clarke and a host of high-profile chefs: Jason Atherton, Sat Bains, Mario Batali, Raymond Blanc, Anthony Bourdain, Adam Byatt, David Chang, Phil Howard, Tom Kerridge, Paul Kitching, Pierre Koffmann, Gordon Ramsay and Jock Zonfrillo.
- Nakladatel
- Mitchell Beazley
- Rozměr
- 249 x 314 x 19 mm
- isbn
- 978-1-84533-990-6
- Počet stran
- 192
- datum vydání
- 1.01.2014
- ean
- 9781845339906
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE