0.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( měkká vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V pondělí 25. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
312 Kč s DPH
Běžně 349 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
''Fantastic. The benchmark for great food writing'' Anthony Bourdain''The primary requisite for writing well about food is a good appetite''Between Meals is the gourmand and journalist A.J. Liebling''s delectable account of his time spent eating and drinking in 1920s Paris, under the tutelage of his friend Yves Mirande, ''one of the last of… Přejít na celý popis
Prokleté vraždy, inteligentní detektiv a psychotický padouch. Na japonské střední škole začíná hra na život a na smrt... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Last Of the Giants
-
Revenge, Meghan, Harry and the war between the Windsors
-
Bourdain: In Stories
-
Into Thin Air
-
The Palace Papers
-
Notes on Heartbreak
-
The Secret Life of John le Carré
-
Pocket The Queen Wisdom
-
Reading Lessons
-
The Extraordinary Life of an Ordinary Man: A Memoir
-
David Bowie: A Life
-
Lost & Found
-
What She Ate: Six Remarkable Women and the Food That Tells Their Stories
-
Yves Saint Laurent Catwalk : The Complete Haute Couture Collections 1962-2002
-
Madly, Deeply
-
The Theory of Everything - The Screenplay
-
Dark Desert Highway
-
84 Charing Cross Road
-
Breathe
-
Life in the Garden
-
Tim Burton
-
Enzo Ferrari: The definitive biography of an icon
-
Hashish, Wine, Opium
-
The Many Lives of Mama Love
''Fantastic. The benchmark for great food writing'' Anthony Bourdain''The primary requisite for writing well about food is a good appetite''Between Meals is the gourmand and journalist A.J. Liebling''s delectable account of his time spent eating and drinking in 1920s Paris, under the tutelage of his friend Yves Mirande, ''one of the last of the great around-the-clock gastronomes of France''. With gluttonous joie de vivre, he fondly recalls everything from glorious dining (''A leg of lamb larded with anchovies, artichokes on a pedestal of foie gras, and four or five kinds of cheese'') to bad rosé (''a pinkish cross between No-Cal and vinegar''), and an ill-fated sojourn at a Swiss slimming-clinic. Witty, tart and full of gusto, this is a love song to food, wine and Paris.''Liebling transfers excitement, warmth, wit and information ... as hearty and explicit as good Calvados'' The New York Times Book ReviewWith an introduction by James Salter
- Nakladatel
- Penguin
- Rozměr
- 12,9 x 19,8 x m
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 176
- Hmotnost
- 136 g
- isbn
- 978-0-241-63797-5
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 7.09.2023
- ean
- 9780241637975
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE