0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Once in a blue moon a book is published that changes irrevocably the face of things. White Heat is one such book. Since it was originally produced in 1990, it has gone on to become one of the most enduring classic cookbooks of our time. With its unique blend of outspoken opinion, recipes and dramatic photographs by the late legendary… Přejít na celý popis
Nejkrásnější dětská kniha se vrací! Objevujte tajemství vesmíru a mimozemského života s úžasnými ilustracemi, z nichž některé svítí ve tmě! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
If This Is A Man/The Truce (50th Anniversary Edition): Surviving Auschwitz
-
Reading Lessons
-
Bourdain: In Stories
-
Between Meals
-
Paused in Cosmic Reflection
-
Johnny Cash: The Life in Lyrics
-
The Little Book of HP Lovecraft
-
The Woman in Me
-
Making It So: A Memoir
-
Beyond the Story: 10-Year Record of BTS
-
Jordan Henderson: The Autobiograph
-
Be My Baby
-
J. R. R. Tolkien: A Biography
-
Wes Anderson: The Iconic Filmmaker and his Work
-
Amy Winehouse - In Her Words
-
Yves Saint Laurent Catwalk : The Complete Haute Couture Collections 1962-2002
-
Leonard Cohen: The Mystical Roots of Genius
-
Diana, William and Harry
-
Sing Backwards and Weep
-
Tim Burton
-
Rural Hours
-
The Book-Makers
-
NOVINKA Friends, Lovers and the Big Terrible Thing
-
The Diaries of Franz Kafka
Once in a blue moon a book is published that changes irrevocably the face of things. White Heat is one such book. Since it was originally produced in 1990, it has gone on to become one of the most enduring classic cookbooks of our time. With its unique blend of outspoken opinion, recipes and dramatic photographs by the late legendary photographer Bob Carlos Clarke, White Heat captures the magic and spirit of Marco Pierre White in the heat of his kitchen.
This 25th anniversary edition features brand new material, including photographs from the late Bob Carlos Clarke and contributions from James Steen, Lindsey Carlos Clarke and a host of high-profile chefs: Jason Atherton, Sat Bains, Mario Batali, Raymond Blanc, Anthony Bourdain, Adam Byatt, David Chang, Phil Howard, Tom Kerridge, Paul Kitching, Pierre Koffmann, Gordon Ramsay and Jock Zonfrillo.
- Nakladatel
- Mitchell Beazley
- Rozměr
- 249 x 314 x 19 mm
- isbn
- 978-1-84533-990-6
- Počet stran
- 192
- datum vydání
- 1.01.2014
- ean
- 9781845339906
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE