5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 5+ ks
- Doručení V úterý 19. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu Apetit Kateřina Kočičková vás provede přípravou zmrzlin, sorbetů a nanuků. Nová kuchařka Zmrzliny z edice Apetit osobnosti vychází 21. 5. 2020!Tajemství zmrzliny odhaleno! Naučte se připravit smetanové i ovocné ledové pochoutky… Přejít na celý popis
Prokleté vraždy, inteligentní detektiv a psychotický padouch. Na japonské střední škole začíná hra na život a na smrt... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Terapie těstem
-
Helenčino pečení - Voňavé kratochvíle
-
Famózní!
-
Jahody (Edice Apetit)
-
Luštěniny (Edice Apetit)
-
Koláče Chez Lucie
-
Pomazánky - 200 nejlepších receptů (Edice Apetit)
-
Lžička cukru
-
Sladká kniha domácích bonbonů
-
Bible domácího pečení
-
Velká knedlíková kuchařka - Veletucet knedlíků v české kuchyni
-
Chutné krémeše
-
Kuchařka pro děti (Edice Apetit)
-
Dezerty jedna báseň - Makronky, madlenky, financiers a spol.
-
Pečeme a zdobíme dorty - Jak na to
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
-
Sexy dorty
-
Knedlíky, noky & omáčky (Edice Apetit)
-
Neodolatelné nanuky
-
Moučníky (Edice Apetit)
-
Klasické moučníky
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Zdravé pečení 2
-
Petra Burianová: Cesta z těsta
Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu Apetit Kateřina Kočičková vás provede přípravou zmrzlin, sorbetů a nanuků. Nová kuchařka Zmrzliny z edice Apetit osobnosti vychází 21. 5. 2020!Tajemství zmrzliny odhaleno! Naučte se připravit smetanové i ovocné ledové pochoutky ze zmrzlinovače, mrazáku nebo na dřívku. Neznáme nikoho povolanějšího, kdo by vás jejich výrobou mohl provést krok za krokem, než je právě Katka Kočičková. Zmrzlinu miluje odjakživa a přes jedenáct let ji doma i vyrábí. Za ty roky zvládla nashromáždit nejen řádku osvědčených receptů, ale také spoustu informací, jak na to, aby se vždy povedla. A teď se s vámi o všechny své znalosti a fígle podělí! V kuchařce Zmrzliny, první podrobné zmrzlinové kuchařce na českém trhu, naleznete přes 90 receptů na ty nejlepší zmrzliny, sorbety a další dobroty, jako jsou křupavé kornoutky či sladké polevy. Přesvědčte se, že zmrzlinu má cenu mlsat i vyrábět v každém ročním období! V kuchařce Zmrzliny najdete tyto kapitoly:Milovaná klasikaSvěží jaroBáječné létoÚrodný podzimRadostná zimaPorce blaha navíc
- Nakladatel
- Apetit
- Rozměr
- 214 x 246 x 18
- datum dotisku
- 30.07.2024
- ean
- 9788087575956
- Počet stran
- 164
- Vydání
- 1
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 13.05.2020
- isbn
- 978-80-87575-95-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola