0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Příručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve… Přejít na celý popis
Russ a Aurora se po jedné vášnivé noci znovu setkávají jako vedoucí letního tábora. Russ se snaží dodržet přísná táborová pravidla, zatímco Aurora si z toho hlavu nedělá. Dokážou vedle sebe v poklidu existovat, nebo jejich noc zažehla neuhasitelný požár? Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Angličtina pro číšníky a kuchaře
-
English for Tourism: Ready to Order Workbook
-
English for International Tourism New Edition Intermediate Coursebook w/ DVD-ROM Pack
-
Angličtina v kadeřnictví a kosmetickém salónu
-
Business Partner B1+ Coursebook with Basic MyEnglishLab Pack
-
HIGH SEASON WORKBOOK
-
Angličtina pro strojírenské obory/English for Mechanical Engineering
-
Email English (2nd edition): Book
-
Překládáme do angličtiny
-
Oxford English Grammar Course Intermediate with Answers
-
English for Administrative Law
-
Angličtina pro lékařskou praxi / English in Medical Practice
-
Angličtina Business English - Osobní a písemná komunikace, telefonování, porady, vyjednávání, prezentace
-
Angličtina - Správné používání časů
-
Networking in English: Book with Audio CD
-
Master Your Business Phrases
-
Angličtina pro lékaře - Manuál pro praxi
-
In Company 3.0: Sales Student´s Pack
-
In Company 3.0: Logistics Student´s Pack
-
Chytré karty - Angličtina frázová slovesa 1
-
In Company Pre-Intermediate 3.0.: Student´s Book Pack
-
In Company Intermediate 3.0.: Student´s Book Pack
-
Učebnice angličtiny pro nutriční terapeuty
-
In Company 3.0 Elementary Level Student's Book Pack
Příručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve stravování. Součástí jsou fráze při objednávání.
- Nakladatel
- Informatorium
- Rozměr
- 210 x 298 x 8
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 144
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-86073-94-1
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.06.2010
- ean
- 9788086073941
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE