0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Příručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve… Přejít na celý popis
Kate Marshallová se potýká nejen se svou vlastní minulostí, na kterou chtěla už dávno zapomenout, ale také se zamotává do autory podcastu o skutečných zločinech... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Angličtina pro číšníky a kuchaře
-
English for Tourism: Ready to Order Workbook
-
English for International Tourism New Edition Intermediate Coursebook w/ DVD-ROM Pack
-
Angličtina v kadeřnictví a kosmetickém salónu
-
Business Partner B1+ Coursebook with Basic MyEnglishLab Pack
-
HIGH SEASON WORKBOOK
-
Angličtina pro strojírenské obory/English for Mechanical Engineering
-
Email English (2nd edition): Book
-
Překládáme do angličtiny
-
Oxford English Grammar Course Intermediate with Answers
-
English for Administrative Law
-
Angličtina pro lékařskou praxi / English in Medical Practice
-
Angličtina Business English - Osobní a písemná komunikace, telefonování, porady, vyjednávání, prezentace
-
Angličtina - Správné používání časů
-
Networking in English: Book with Audio CD
-
Master Your Business Phrases
-
Angličtina pro lékaře - Manuál pro praxi
-
In Company 3.0: Sales Student´s Pack
-
In Company 3.0: Logistics Student´s Pack
-
Chytré karty - Angličtina frázová slovesa 1
-
In Company Pre-Intermediate 3.0.: Student´s Book Pack
-
In Company Intermediate 3.0.: Student´s Book Pack
-
Učebnice angličtiny pro nutriční terapeuty
-
In Company 3.0 Elementary Level Student's Book Pack
Příručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve stravování. Součástí jsou fráze při objednávání.
- Nakladatel
- Informatorium
- Rozměr
- 210 x 298 x 8
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 144
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-86073-94-1
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.06.2010
- ean
- 9788086073941
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE