0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Příručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve… Přejít na celý popis
Kritikou i čtenáři oceněný příběh o představivosti, slunných i stinných stránkách přátelství, dokonalých i nedokonalých světech a o videohrách. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Angličtina pro číšníky a kuchaře
-
English for Tourism: Ready to Order Workbook
-
English for International Tourism New Edition Intermediate Coursebook w/ DVD-ROM Pack
-
Angličtina v kadeřnictví a kosmetickém salónu
-
Business Partner B1+ Coursebook with Basic MyEnglishLab Pack
-
HIGH SEASON WORKBOOK
-
Angličtina pro strojírenské obory/English for Mechanical Engineering
-
Angličtina - Správné používání časů
-
Email English (2nd edition): Book
-
English for Administrative Law
-
Angličtina Business English - Osobní a písemná komunikace, telefonování, porady, vyjednávání, prezentace
-
Networking in English: Book with Audio CD
-
Angličtina pro lékařskou praxi
-
In Company 3.0: Sales Student´s Pack
-
In Company 3.0: Logistics Student´s Pack
-
Překládáme do angličtiny
-
In Company Pre-Intermediate 3.0.: Student´s Book Pack
-
In Company Intermediate 3.0.: Student´s Book Pack
-
In Company 3.0 Elementary Level Student's Book Pack
-
Učebnice angličtiny pro nutriční terapeuty
-
In Company 3.0 Starter Level Student's Book Pack
-
Best Practice: elementary - workbook
-
Cambridge English for Engineering Students Book with Audio CDs (2)
-
In Company 3.0: Corporate Finance Student´s Pack
Příručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve stravování. Součástí jsou fráze při objednávání.
- Nakladatel
- Informatorium
- Rozměr
- 210 x 298 x 8
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 144
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-86073-94-1
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.06.2010
- ean
- 9788086073941
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE