Dávné duše E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Pokud by mi na začátku semestru kdokoli řekl, jaké zvraty mě čekají, ťukala bych si na čelo a poslala bych dotyčného na léčení. Nikdy jsem nevěřila na nadpřirozeno, magii, minulé životy či osudovou lásku.  Teď na jeho konci se na to dívám o dost jinak... ***   Mikkaela a Seth. Dvě dávné duše. Může existovat láska tak… Přejít na celý popis

Martin Moravec: Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače Adam Dolník, elitní vyjednavač a školitel FBI a Scotland Yardu, odhaluje tajemství své nebezpečné práce. Otázky mu kladl autor bestsellerových rozhovorů Martin Moravec. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pokud by mi na začátku semestru kdokoli řekl, jaké zvraty mě čekají, ťukala bych si na čelo a poslala bych dotyčného na léčení. Nikdy jsem nevěřila na nadpřirozeno, magii, minulé životy či osudovou lásku. 

Teď na jeho konci se na to dívám o dost jinak...

***

 

Mikkaela a Seth. Dvě dávné duše. Může existovat láska tak silná, aby přestála i smrt? A poslání natolik důležité, že přetrvá věky?

Studentka psychologie Mikky zkoumá vliv hudby na sportovní výkony. Sama hraje na klavír a kytaru. Její závodní kariéru přerušila nehoda na automobilové dráze a následky zranění si nese dodnes v podobě migrén. 

Seth se věnuje studiu fyzioterapie. Jako bývalý hráč ragby, který musel s profesionálním sportem přestat kvůli zdravotním problémům, projeví pro Mikkaelu pochopení. A jakožto pravý britský gentleman neváhá dámě v nesnázích několikrát pomoci. 

V poslední době se kolem nich však začínají dít podivné věci, pro něž se jen těžko hledá racionální vysvětlení. Možná je spojuje krom stejné univerzity, záliby v muzice a zničených sportovních kariér i něco dalšího a mnohem většího.  

Sdílet

kategorie
E-knihy
Počet stran
175
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda