Konečně jsme se dočkali! Julie Caplinová vydává knihu odehrávající se v Praze!

Konečně jsme se dočkali! Julie Caplinová vydává knihu odehrávající se v Praze! - titulní obrázek

My všichni, kteří jsme propadli kouzlu série Romantické útěky, jsme se nemohli dočkat, až Julie Caplinová konečně napíše knihu odehrávající se v Praze. Zapišme si proto do kalendáře termín 22. listopadu, kdy se má objevit v regálech knihkupectví. Na našem e-shopu si ji ale můžete předobjednat již nyní za zvýhodněnou cenu a mít jistotu, že se na vás dostane.

Hospůdka v Praze - Julie Caplinová PŘIPRAVUJEME

0.0 z 5 hvězdiček

měkká vazba

Anna získala vytoužené místo stážistky v pražském pivovaru a nemůže se dočkat, až se začne učit od skutečných mistrů v oboru. Několik měsíců v samém srdci Evropy, ochutnávky vyhlášené kuchyně a nejlepšího piva na světě, to zní...

359 Kč

Běžně 449 Kč

Předobjednat

 

Dříve, než přejdeme k samotnému příběhu, musíme vyzdvihnout nádhernou obálku. Jako obvykle ji vytvářela talentovaná ilustrátorka Kateřina Čermák Brabcová (na instagramu jako @brabikate), která se s autorkou zná osobně a navrhuje pro ni obálky knih už několik let. Troufáme si tvrdit, že i díky tomu se romány Julie Caplinové tak skvěle prodávají.

Další důvod, proč milujeme sérii Romantické útěky, je autorčin talent na realistické vykreslení lokací, kde se příběh odehrává. Není tajemstvím, že prostředí, jež Caplinová popisuje, opravdu sama prošla a tato místa i kultury ji uchvátily natolik, že je zahrnula do svých knih. K tomu nezapomíná přidat dobré jídlo, jež spolu s konkrétní zemí s nadšením objevovala. A jelikož je autorka velkou milovnicí Prahy, byla jen otázka času, než svůj další román zasadí do tohoto prostředí. 

Příběh

Anna získala vytoužené místo stážistky v pražském pivovaru a nemůže se dočkat, až se začne učit od skutečných mistrů v oboru. Několik měsíců v samém srdci Evropy, ochutnávky vyhlášené kuchyně a nejlepšího piva na světě, to zní jako sen. Ovšem jen do chvíle, než zjistí, kdo je druhý stážista a její nový spolubydlící – Leonardo, kterého roky neviděla a doufala, že to tak i zůstane. Bude mít kouzlo Prahy takovou moc, že je znovu svede dohromady?

Mohlo by vás zajímat

Hospůdka v Praze - Julie Caplinová PŘIPRAVUJEME

0.0 z 5 hvězdiček

měkká vazba

Anna získala vytoužené místo stážistky v pražském pivovaru a nemůže se dočkat, až se začne učit od skutečných mistrů v oboru. Několik...

359 Kč

Běžně 449 Kč

Předobjednat

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet Sdílet

Podcasty