4.8 z 5 hvězdiček
E-knihaE-kniha
- Ihned ke stažení
-
Kniha je ve formátu PDF
129 Kč s DPH
Jsme transparentní
Naučte se péct domácí kváskový chleba, Chleban s An! Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste tady správně. Upečete si domácí kváskový chleba, prostě Chleban s An! Myslíte si, že upéct si vlastní chleba je příliš těžké? Autorka této knihy vás přesvědčí… Přejít na celý popis
Užijte si skvělý výběr bestsellerů, které do konce března zakoupíte se slevou až 50 % v prodejnách i na e-shopu!
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Upečeno s láskou
-
Ruce v mouce
-
Moderní česká cukrařina
-
Kouzlo domácí pekárny
-
Kváskové pečivo slané
-
Zdravé pečení
-
Terapie těstem
-
Moje sváteční pečení
-
Dorty Chez Lucie
-
Zdravé svačiny do školy i do práce
-
Petra Burianová: Cesta z těsta
-
Hrátky s těstem
-
Domácí sýry
-
Vůně domácího pečení
-
Koláče Chez Lucie
-
Téměř zapomenuté recepty
-
Tak trochu jiná kuchařka
-
Domácí sýry, 2. rozšířené vydání
-
Vietnamská kuchařka od Bé Há a její maminky
-
Krkonošská kuchařka aneb hory dávají chléb
-
Cukrfree
-
Sexy dorty
-
Moderní indická kuchařka
-
Cupcakes
Naučte se péct domácí kváskový chleba, Chleban s An!
Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste tady správně. Upečete si domácí kváskový chleba, prostě Chleban s An!
Myslíte si, že upéct si vlastní chleba je příliš těžké? Autorka této knihy vás přesvědčí, že ne. Skoro denně peče poctivé domácí kváskové klasické i bezlepkové pečivo. Zvládá to s láskou, radostí a s přehledem i bez vymožeností dnešní doby – bez strojů a kuchyňských robotů. Používá klasické pomůcky – lopaty na sázení chleba do pece i pedigové ošatky. Mouky různých druhů – žitnou, pšeničnou, špaldovou, grahamovou. Semínka do zápary i do těsta. Toto umění předá i vám.
V této knize vás také naučí, jak kvásek udržovat živý a zdravý, jak ho skladovat, starat se o něj, či jak jej zachránit, je-li „hladový“.
Ukáže vám, jak si rozvrhnout čas – zrání kvásku a kynutí těsta je tak trochu alchymie.
A samozřejmě – v části Recepty naleznete návody, jak si upéct spousty druhů kváskového pečiva!
Autorka Gabriela Hradecká v současnosti jezdí po celé ČR, navštěvuje různá města v Čechách i na Moravě, a pořádá kurzy pečení chleba (kurzypecenichleba.cz) a kurzy bezlepkového kváskového pečení, o které je čím dál větší zájem. Má vlastní facebookovou stránku Chleban s An - kurzy pečení chleba. Žije se třemi dětmi a manželem v malebném koutě na jihozápadě Moravy.
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení produktu
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.