Inferno E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Je sexy, arogantní a bohatý. Jenže stejně jako mince má i on dvě strany. Max se narodil do rodiny nebezpečné arabské mafie. Pašují drogy i zbraně a libují si v mučení či vraždění lidí. Své obchody často domlouvají na neutrální půdě v luxusním nočním klubu Inferno. A právě zde se Max setká s Vicky. Slušnou dívkou s jizvami na srdci, která… Přejít na celý popis

Patrik Hartl: Andulka Andula Veselé příběhy na dobrou noc od Patrika Hartla již v prodeji Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Je sexy, arogantní a bohatý. Jenže stejně jako mince má i on dvě strany. Max se narodil do rodiny nebezpečné arabské mafie. Pašují drogy i zbraně a libují si v mučení či vraždění lidí. Své obchody často domlouvají na neutrální půdě v luxusním nočním klubu Inferno. A právě zde se Max setká s Vicky. Slušnou dívkou s jizvami na srdci, která pomáhá své mamince splácet dluhy po otci.
Jedna noc, jedno varování a jeden obchod jim oběma nečekaně změní životy. Osud jim totiž namíchal nebezpečný koktejl založený na odlišných světech i kultuře, zatímco se oba snaží prodírat ortodoxním životem a zakázanou láskou. 
Ale nikam nevede jen přímá cesta a každá volba má své následky.

Sdílet

Nakladatel
Solis nakladatelství
jazyk
čeština
Počet stran
353
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Michaela Štětkařová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Instagram misha_cte_eroticke.romany pikantní jiskřivá romance z prostředí arabské mafie zakázaná láska tajemství prostředí luxusního klubu drogy, násilí arabská kultura střídání pohledu Vicky a Maxe Inferno je první kniha, kterou jsem od autorky četla a je to parádní jízda. Zavede vás do prostředí arabské mafie, nahlédnete i do ryze arabského prostředí v exotickém Bahrajnu Příběh je plný nečekaných zvratů a akce, kdy vás autorka nenechá vydechnout. Katka ze mě vyždímala velkou dávku emocí. Některé zápletky se dají odhadnout a očekáváte je, ale nad jinými zůstanete s otevřenou pusou a vezete se na horské dráze až do konce, až si říkáte, kdy bude konec? Příběh má pikantní atmosféru, erotiku také dostanete v odlehčené formě. Scény jsou lehčího rázu, psané spíše romanticky Vicky je sice mladá, ale i tak se musí sakra otáčet, aby se s matkou zvládly protloukat životem, kdy musí splácet dluhy po otci. Jednou Vicky nohy zanesou k luxusnímu nočními klubu Inferno, kde požádá o práci servírky. V klubu pak potká temného Maxe, který není rozhodně žádný hodný kluk, ale je to známý mafián a člen obávané arabské mafiánské rodiny. A i přes všechno nebezpečí a zdravý rozum, je Vicky k Maxovi přitahována jak nějakým magnetem. Život Vicky nešetří a rozhodně s tím neskončil, protože za lásku k Maxovi zaplatí hodně vysokou cenu a prolije spoustu slz. Bude mít jejich příběh šťastný konec? Proč Maxovi pomohla tahle nádherná dívka? Kdo to je a co ji k tomu vedlo? Po špatných zkušenostech si nemůže dovolit někomu věřit a už vůbec né nějaké holce, která mu nečekaně zkříží cestu. Ale je nádherná a Maxe silně přitahuje. I když se Max narodil do rodiny s arabskými kořeny, tak není muslim a nežije dle arabských zvyků, je to typický američan žijící v luxusu. Max byl skvělý, ač mafián pohybující se ve zločineckém prostředí, tak kvůli Vicky byl ochotný vsadit všechno, včetně vlastního života

    Přečíst více
  • Zemanová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Miluju knihy o mafii a jsem nadšená, že se mi do rukou dostalo zase něco jiného - a ještě od české autorky, bravo. Maxe jsem si zamilovala a až tato kniha vyjde v tisku, chci ji!

    Přečíst více
  • AnKa registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    V knize bylo vše, co mám na knihách ráda. Napětí, láska, erotika, zvraty, tajemství a sexy mafiáni. Byla to naprostá pecka a dokonce jsem si i pobrečela.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda