Letní kraťasy E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Letní snění. Všichni známe tu atmosféru. Ať už na pláži, u rybníka či na zahradě v houpací síti, v létě se sní ze všeho nejlépe. Zavřeme oči, z dálky k nám doléhá tichý monotónní bzukot včel a vůně levandule smíchaná s vůní opalovacího mléka a my se snadno přeneseme do vzdálených krajin. Čtyři různorodé novely vás vezmou hned na čtyři… Přejít na celý popis

Sklizeň přichází! Je tu thrillerobraní se slevami až 50 % Letní plody napětí už dozrály a oblíbené thrillerobraní je opět tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Letní snění. Všichni známe tu atmosféru. Ať už na pláži, u rybníka či na zahradě v houpací síti, v létě se sní ze všeho nejlépe. Zavřeme oči, z dálky k nám doléhá tichý monotónní bzukot včel a vůně levandule smíchaná s vůní opalovacího mléka a my se snadno přeneseme do vzdálených krajin.

Čtyři různorodé novely vás vezmou hned na čtyři dovolené najednou.

Projdete se bosky po vlhkém mechu v okolí Dolského mlýna, kde voní borovice a v noci vám svítí na cestu světlušky. Přesunete se v čase do Jinolic devadesátých let a připomenete si vůni plátěných stanů a praskání táboráku. Projedete se gondolou ve slunné Itálii a ochutnáte to nejlepší gelato na světě. A úplně nakonec se podíváte do Bulharska, kde vás bude do chodidel pálit zlatý písek a ze spaní budit zpěv cikád.

Sdílet

Nakladatel
Igor Indruch
jazyk
čeština
Počet stran
241
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Mili registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Čtyři povídky a nakonec pohádka, takové super letní čtení na dovolenou a navíc zdarma. Teda můžete přispět na charitu, když se vám knížka líbila, což já jsem udělala. Doporučuji!

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda