Lord John a skotský vězeň E-kniha

Lord John a skotský vězeň E-kniha

Součástí série: Lord John Grey 3. díl z 4

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Londýn 1760. Jamie Fraser, podmínečně propuštěný válečný vězeň, mohl dopadnout hůř. Mohl třeba sklízet cukrovou třtinu v Západní Indii. Takhle může být nablízku synovi, o kterém však nemůže říct, že je skutečně jeho. Ale Jamieho život není bez problémů: neustále myslí na svou ztracenou ženu a na Tobiase Quinna, někdejšího kamaráda z dětství.… Přejít na celý popis

Emily Henry: Kde je mi dobře Dva bývalí. Jedna dohoda. Může tahle dovolená všechno změnit? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Londýn 1760. Jamie Fraser, podmínečně propuštěný válečný vězeň, mohl dopadnout hůř. Mohl třeba sklízet cukrovou třtinu v Západní Indii. Takhle může být nablízku synovi, o kterém však nemůže říct, že je skutečně jeho. Ale Jamieho život není bez problémů: neustále myslí na svou ztracenou ženu a na Tobiase Quinna, někdejšího kamaráda z dětství. Stejně jako mnoho dalších Jakobitů, kteří nejsou mrtví nebo ve vězení, Quinn stále žije a dýchá pro věc. V jeho nejnovějším plánu mu má pomoct starobylá irská relikvie. Jamie s tím nechce mít nic společného, přísahal si, že s politikou končí. Avšak objeví se lord John Grey s příkazem, který ho opět odtrhne od všeho a všech, které miluje. Lord John Grey – aristokrat, voják a příležitostný špion – má v držení balíček nebezpečných dokumentů, které obsahují důkazy korupce britských důstojníků. Ale i o něčem, co je daleko více nebezpečné. Čas se jeví jako rozhodující faktor, protože vyšetřování je zmatené, vede do Irska i na Skotskou vysočinu. Lord John, který dohlížel na jakobitské vězně, když byl guvernérem vězení Ardsmiur, si myslí, že by Jamie mohl být schopen překládat, ale bude Jamie chtít? Lord John a Jamie se nemají rádi, přesto spolu cestují do Irska, země, jehož hrady skrývají strašlivé tajemství a bažiny jsou přeplněné lidskými kostmi.

Sdílet

Nakladatel
Edice Knihy Omega
jazyk
čeština
Počet stran
536
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 25 hodnocení čtenářů

19× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Bc. Michaela Kořánová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Je to další krásný příběh o společných dobrodružstvích Jamieho a Lorda Johna. Velice se mi kniha líbila a četla se jedním tahem. Už se těším na další příběhy.

    Přečíst více
  • Markéta registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Zatím nejlepší knížka ze série Lord John. Přečtená jedním dechem :-D. Napínavý příběh Jamiho a Lorda Johna, který i když to tak nevypadá, upevní jejich přátelství.

    Přečíst více
  • Markéta Šilerová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Tento díl mě bavil nejvíc,jelikož člověk konečně pořádné pochopí vztah Johna a Jamieho.Jsou nuceni spolu cestovat a řešit pár věcí.Vždy jsem si říkala co spolu zažili,když byl Jamie v Helwateru.V cizince pro mě byla velká mezera,která mi nedala.A jsem ráda,že vznikl tento dík a tu mezeru mi vyplnil

    Přečíst více
  • Simona Jadrná registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha mé oblíbené autorky. opět nezklamala a doplňuje sérii Cizinka.

    Přečíst více
  • Julie Melicharová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    skvělá kniha, Gabaldon UMÍ psát. Čtenáře připoutá pestrým dějem, živoucími postavami, plastickým prostředím.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda