Mezi tebou a nebem

Autor Hope Marks

E-kniha
Mezi tebou a nebem - Hope Marks BESTSELLER

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jsem Freya a mám slušný problém. Zabouchla jsem se do svého profesora. Ale já se od něj nedokážu držet příliš daleko. Jen si nechci přiznat pravdu. Pf… Co je věkový rozdíl? Jen čísla na papíře. Studuji na vysoké škole a tajně si přivydělávám v klubu. Potřebuju prachy, a ne, nejsou úplně pro mě. V klubu se však něco zvrtne… Jedno špatné rozhodnutí.… Přejít na celý popis

Lucia Franco: Tajnosti Vítejte ve světě bohatých a nestoudných. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jsem Freya a mám slušný problém. Zabouchla jsem se do svého profesora. Ale já se od něj nedokážu držet příliš daleko. Jen si nechci přiznat pravdu. Pf… Co je věkový rozdíl? Jen čísla na papíře. Studuji na vysoké škole a tajně si přivydělávám v klubu. Potřebuju prachy, a ne, nejsou úplně pro mě. V klubu se však něco zvrtne… Jedno špatné rozhodnutí. Jeden výstřel. A pak… ucítím bolest následovanou tmou. Uvízla jsem mezi dvěma světy a zůstala ležet v kómatu. A on… se mě snaží přimět žít. Otázkou je, zda stačí pár slov k mému probuzení. Co když nechci?

Sdílet 0

Nakladatel
Petra Nachtmanová
jazyk
čeština
Počet stran
196
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • MichaelaKoc registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Hodnocení této knihy bude u mě takové rozporuplné, protože zápletka se mi moc líbila, ale zpracování/provedení už méně. A na druhou stranu, to, co nesedlo mně, zase sedne někomu jinému a to je v pořádku. Mám ráda zápletky studentka - profesor a zakázaná láska a tady mě to doopravdy bavilo. Bavila mě Freya, do profesora Jamese bych se pravděpodobně také zamilovala, ale pro to všechno bych potřebovala čas. Kniha má pouze 196 stran, máte ji tedy rychle přečtenou. Já bych ocenila klidně i o 100 stránek více, jen abych dostala více okolo Frey, její rodiny a finálního rozuzlení. Také by se mi líbilo, kdybychom dostali více omáčky okolo začínajícího vztahu Frey a Jamese, bylo to takové rychlé a nestačila jsem jim zdaleka tak propadnout. A mrzí mě to, protože oni dva spolu perfektně fungovali, chemie tam byla. Pak tam jsou velké časové skoky, kdy nevíme, co se mezitím dělo. A já bych to ráda věděla. Podle anotace jsem věděla, co se stane a hned jsem pochopila, jak se odehrávají dvě linky. Ta neobvyklá byla rozhodně skvělá a bavila mě moc. Dalo to knize něco navíc. A co se mi také hodně líbilo, byl epilog, ráda se vždycky dozvím, jak to bylo s hrdiny dále. Nebudu zde nijak detailně vypisovat děj, protože je to krátká kniha a já Vám nechci nic spoilerovat. Máme tu studentku VŠ Freyu, která nemá zrovna ideální rodinné zázemí a do toho je tu profesor James, který si až moc začne všímat všeho, co dělá Freya, co se děje okolo Frey. Máme tu hned několik důvodů, proč to mezi nimi nemůže fungovat a oba si je všechny moc dobře uvědomují.

    Přečíst více
  • Ekniha registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Je mou drogou, které nebudu mít nikdy dosť Age gap Profesor X studentka Už dlho sa mi nestalo že som prečítala knihu na jedno čítanie a práve táto 195str. knižka to dokázala.. Ak čakáte klasicku linku, ste na omyle .. autorka dokazala niečo fenomenálne … postavila lásku Jamesa a Frey na inú úroveň .. máme tu oba pohľady a ten Freyin som zhltla aj s navijákom.. doslova som cítila energiu a bezmocnosť otvoriť oči.. kedy vnímate okolie ale neviete to dať najavo Máme tu príbeh v príbehu? Bola som zvedavá ako sa tento pribeh vyvinie a on začal tak že všetko spolu zapadlo, vznášate sa nad ním všetko sa dozvedáme postupne Na konci som nechápala Jamesove chovanie a mala chuť kričať .. zakazaná láska toľko odmietania presvedčenia a zrazu sa zachoval takto?! Ja neviem prečo to tí chlapi vždy pos*erú Túto jednohubku si urcite zamilujete Ale aj tak mám menšie výhrady .. a neviem sa rozhodnut či tu chcem menej drám alebo viac strán.. ?

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda