Neříkej to našim, Kájo E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Dva kluci. Dva studenti téže střední školy ve druhém ročníku. Dan a Kája. Nejsou hloupí a mají o budoucnosti dost jasnou představu. Vlastně měli. Do včerejška. Jenže včera dostal Dan od Káji pusu.

Drobek čte dětem. 60 skvělých dětských knih od 49 Kč Dráček Drobek na svých křídlech přináší čtení pro děti maličké i trošičku větší. A tentokrát ho rozdává za ceny od 49 Kč na našem e-shopu i v knihkupectvích. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dva kluci. Dva studenti téže střední školy ve druhém ročníku. Dan a Kája. Nejsou hloupí a mají o budoucnosti dost jasnou představu. Vlastně měli. Do včerejška. Jenže včera dostal Dan od Káji pusu.

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
111
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Josef Datel registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Co k tomu říct: knížka, která se mi ne úplně dobře četla, naštěstí nebyla dlouhá. Pochválil bych asi příběh vztahu dvou sympatických kluků v jádru knihy, ten má potenciál zaujmout. Bohužel je na něho navěšena řada dalších textů, které už tak zajímavé nejsou a týkají se třeba politiky a vývoje společnosti v 90. letech, nebo planého filozofování o významu toho či onoho (stav české gay scény, nevěra, jehovisti. rodiče odmítající své syny aj.). i na styl jsme si musel zvykat - autor přeskakuje mezi ich a er formou, střídá i jednotlivé vypravěče bez většího odlišení. Kniha má tak mozaikovitý charakter, jakoby sled myšlenek a vzpomínek, jen volně spolu souvisejících. Kdo ale zažil 90. léta, může v knížce najít něco i o sobě, v tomto smyslu je to tak trochu generační knížka, a nejsem si jist, zda osloví mladší generace, které už žijí jinými problémy.

    Přečíst více
  • Tomáš V. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Nádherný příběh, lásce stále stojí za to držet palce. Čte se samo...

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 89 Kč Nápověda
Další knihy autora