Osheimské kolo E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

V epické fantasy Marka Lawrence se bojácný princ navrací z útrob samotného Pekla, aby svedl největší bitvu svého života – lítý boj, v němž proti sobě stanou živí a mrtví. Mezi Snorrim ver Snagasonem a záchranou jeho rodiny leží všechny hrůzy Pekla – tedy za předpokladu, že mrtvé lze pořád zachránit. Jalanu Kendethovi záleží jedině… Přejít na celý popis

Doprava do Zásilkovny ZDARMA! Až do 27. 10. 2024 máte ZDARMA dopravu do jakéhokoliv výdejního místa Zásilkovny či Packety v České republice a na Slovensku! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V epické fantasy Marka Lawrence se bojácný princ navrací z útrob samotného Pekla, aby svedl největší bitvu svého života – lítý boj, v němž proti sobě stanou živí a mrtví.

Mezi Snorrim ver Snagasonem a záchranou jeho rodiny leží všechny hrůzy Pekla – tedy za předpokladu, že mrtvé lze pořád zachránit. Jalanu Kendethovi záleží jedině na tom, aby z nepříjemného dobrodružství vyvázl živý a nepřišel přitom o Lokiho klíč. Ten dokáže otevřít jakýkoliv zámek i dveře a svému majiteli by mohl přinést nevídané bohatství a blahobyt.      

 Mladý princ touží po jediném: vrátit se do světa živých, kde na něj čekají víno, ženy a hazard. Osud s ním má však jiné plány. Osheimské kolo se otáčí stále rychleji, a pokud ho někdo nezastaví, rozetne svět vedví. S nadcházejícím koncem všech věcí, kdy se není kam schovat, se musí i ten největší zbabělec vzmužit a vydat se hledat nové odpovědi. Jalan a Snorri se postaví mnohým nebezpečím, od armády Mrtvého krále po zrádná zrcadla Modré dámy, avšak Osheimské kolo se navzdory všemu točí dál a stahuje je zpátky. Na konci čeká buď vítězství, anebo smrt.  

Přichází strhující rozuzlení války Červené královny!

Sdílet

série
Válka Červené královny 3. díl z 3
Další ze série
1. Princ bláznů
2. Lhářův klíč
3. Osheimské kolo
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Talpress
jazyk
čeština
Počet stran
440
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda