Zmizení Astrid Bricardové E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Paříž, 1917: Špionka, poběhlice, nebo úspěšná návrhářka? Je známá jako múza Christiana Diora, ale Mizza Bricardová byla mnohem víc než to. Dala si slib: být zapamatována podle svých představ. Její slib ji doprovázel na cestě bouřlivými desetiletími a nestálými módními domy, až se nakonec skutečně zrodila legenda. New York, 1970: Návrhářka… Přejít na celý popis

Martin Moravec: Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače Adam Dolník, elitní vyjednavač a školitel FBI a Scotland Yardu, odhaluje tajemství své nebezpečné práce. Otázky mu kladl autor bestsellerových rozhovorů Martin Moravec. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Paříž, 1917: Špionka, poběhlice, nebo úspěšná návrhářka? Je známá jako múza Christiana Diora, ale Mizza Bricardová byla mnohem víc než to. Dala si slib: být zapamatována podle svých představ. Její slib ji doprovázel na cestě bouřlivými desetiletími a nestálými módními domy, až se nakonec skutečně zrodila legenda.

New York, 1970: Návrhářka Astrid Bricardová přijíždí do bohémské čtvrti Chelsea s odhodláním změnit svět módy navždy a vymanit se ze stínu své matky, módní ikony Mizzy Bricardové. A skutečně se jí to podaří – stává se múzou svého milence Hawka Jonese. Když jsou oba pozváni, aby soutěžili na módní události století – Bitvě u Versailles – Astrid obětuje vše, aby ukázala svůj talent. Ale právě když její kariéra začíná stoupat, záhadně zmizí a zanechává za sebou pouze bílé hedvábné šaty.

Francouzský venkov, současnost: Blythe Bricardová pochází z generace slavných módních múz, ale to neznamená, že se chce stát jednou z nich. Před lety se obrátila zády k tomuto světu a svým snům. Osud má však jiné plány a Blythe zjistí, že její maminka a babička skrývají více, než kdy tušila.

Vychází v překladu Kateřiny Harrison Lipenské. 

Sdílet

kategorie
E-knihy
Nakladatel
Metafora
Počet stran
480
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 424 Kč Nápověda