Sběrači borůvek E-kniha
Sběrači borůvek - Amanda Petersová NOVINKA

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Červenec 1962. Rodina Mikmaků z Nového Skotska přijíždí do Maine, aby zde přes léto sbírala borůvky. O několik týdnů později zmizí čtyřletá Ruthie, nejmladší dítě rodiny. Naposledy ji viděl její šestiletý bratr Joe, jak sedí na oblíbené skále na okraji borůvkového pole. Úzkost, smutek a výčitky z Ruthiina zmizení pronásledují Joea celý život. … Přejít na celý popis

Nálož Young Adult literatury | Každá za 199 Kč Ať už je vám -náct nebo patříte mezi zkušenější čtenáře, Young Adult čtení za 199 Kč potěší knihomoly nehledě na věk. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Červenec 1962. Rodina Mikmaků z Nového Skotska přijíždí do Maine, aby zde přes léto sbírala borůvky. O několik týdnů později zmizí čtyřletá Ruthie, nejmladší dítě rodiny. Naposledy ji viděl její šestiletý bratr Joe, jak sedí na oblíbené skále na okraji borůvkového pole. Úzkost, smutek a výčitky z Ruthiina zmizení pronásledují Joea celý život.

Ve státě Maine vyrůstá mladá dívka Norma jako jediné dítě zámožných rodičů. Její otec je citově chladný, matka přehnaně úzkostlivá. Normu trápí opakující se sny a vize tak živé, že připomínají spíše reálné vzpomínky než představy. Jak Norma dospívá, postupně si začíná uvědomovat, že je tu něco, co jí rodiče neříkají. Své intuice se nehodlá vzdát, a tak stráví desítky let snahou odhalit rodinné tajemství.

Strhující debut o hledání pravdy, stínu traumatu a přetrvávání lásky napříč časem zaujme nejen ty, které nadchly romány Kde zpívají raci a Buď jako řeka.

Vítěz Andrew Carnegie Medal for Excellence in Fiction 2024
Vítěz Barnes and Noble Discover Prize 2023
Finalista Amazon Best Books 2023
Finalista Atwood Gibson Prize 2023
Finalista Forest of Reading Evergreen Award 2024
Finalista Raddall Atlantic Fiction Award 2024

Sdílet

kategorie
E-knihy
Nakladatel
Jota
Počet stran
296
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda