Sada korálků na výrobu šperků (Nude Mix)

Značka
Creativ Company
ean
5712854688437
Kategorie
Hry » Kreativní sady » Korálky a šperky

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Tato sada vám umožní vytvořit krásně barevné a zábavné korálkové šperky! Obsahuje všechny materiály a podrobné instrukce, které potřebujete.

Pokud chcete vyzkoušet své schopnosti jako návrhář šperků, tato sada je pro vás jako stvořená. Množství různých korálků vám umožní míchat a kombinovat podle libosti a vytvářet tak skvělé šperky. Experimentujte s veselými barevnými kombinacemi, přidejte stylové tvarované dřevěné korálky, nebo napište své jméno pomocí písmenkových korálků, aby vaše šperky byly ještě více osobní. Kreativní možnosti jsou téměř neomezené – můžete si vytvořit vlastní náramek, náhrdelník, nebo náušnice.

Korálkové šperky jsou ideálním doplňkem pro jakýkoliv outfit – ať už si je necháte pro sebe, nebo je darujete někomu výjimečnému.

Balení obsahuje: Rokajlové korálky, písmenkové korálky, sladkovodní perly, ketlovací jehly, francouzské háčky, náušnicové komponenty, zamačkávací rokajl a elastické vlákno.

Hurá do školy na e-shopu. ISIC/ALIVE sleva na vše 5 % Až do konce září platí na našem e-shopu sleva na ISIC / ALIVE průkazy 5 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 749 Kč Nápověda