Velká sada na výrobu barevných dortíků

Značka
Creativ Company
ean
5712854697231
Kategorie
Hry » Kreativní sady » Modelovací sady

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

S touto sadou můžete se svými dětmi vytvořit spoustu zábavných, bláznivých a barevných figurek i dortíků. Použijte kreativní materiály z balení a kombinujte je s recyklovanými materiály z domácnosti. Řiďte se našimi nápady, nebo popusťte uzdu vlastní fantazii.

Pokud chcete strávit čas s rodinou kreativně a zároveň se bavit recyklováním, tento Maxi Craft Mix je ideální. Obsahuje kreativní materiály, které snadno kombinujete s domácím kartonem a plastem. Sbírejte role od toaletního papíru a krabice od mléka, a vytvořte zábavné a fantastické dortíky s pom-pomy a Silk Clay®, nebo roztomilé figurky s koulícíma očíčkamama. Stačí vám jen nůžky!

Tento mix obsahuje vše, co potřebujete k hodinám kreativní zábavy – a dělá z recyklování hru pro děti. Hotové výtvory pak můžete použít k dekoraci třeba dětského pokoje.

Balení obsahuje: Štětec, EVA pěnové tvary, pohyblivé oči, čističe trubiček, akrylové barvy, kamínky, ubrousky na dortíky, pom-pomy, akrylové příze, papír, holografický papír, glitrový papír, fixy, flitry, polystyrenové koule, dřevěné tyčky, glitrové flitry.

Sklizeň přichází! Je tu thrillerobraní se slevami až 50 % Letní plody napětí už dozrály a oblíbené thrillerobraní je opět tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 1 169 Kč Nápověda