Začátečnická sada na vyšívání

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Naučte se vyšívat s touto startovací sadou – vše, co potřebujete, v jednom balení!

Toužíte proniknout do světa vyšívání? Tato startovací kreativní sada je ideální volbou pro všechny, kdo chtějí objevit kouzlo tohoto tradičního řemesla. Sada obsahuje vše, co potřebujete, abyste mohli začít, a díky přiloženým podrobným návodům se vyšívání stane snadným a zábavným. Naskenujte QR kód a vstupte do vzdělávacího světa plného videí, která vás krok za krokem povedou.

Naučíte se různé základní vyšívací techniky a na konci vytvoříte dvě krásné plátěné tašky s vlastními vyšívanými motivy. Díky videím se dozvíte, jak začít, jak pracovat s různými prvky vyšívání, a jak své dílo úspěšně dokončit.

Tato sada vám poskytne pevné základy ve vyšívání, takže budete připraveni na další kreativní projekty. Je to perfektní volba pro každého, kdo chce objevit toto oblíbené a časem prověřené řemeslo, ale zatím nezačal.

Sada obsahuje: vyšívací bavlnka, vyšívací kruh, jehla na vyšívání, navlékač jehel, plátěné tašky s předtištěným vzorem, vzorek látky a návody.

Vydejte se na cestu tvoření a přeměňte obyčejné tašky v jedinečné kousky plné vašich vlastních výšivek!

Severský podzim se slevami až 60 % na krimi a thrillery je tu! Podzim je ideální čas na to, ponořit se do temných a mrazivých příběhů, které vás udrží v napětí až do poslední stránky. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 749 Kč Nápověda