Jednoho dne, možná…

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Lauren Grahamová se proslavila seriálem Gilmorova děvčata, ale ještě předtím napsala vtipný a svěží autobiografický román o své touze stát se herečkou. Píše se únor 1995 a Franny, která už v New Yorku bude skoro tři roky, stále pracuje jako servírka. Jejím jediným hereckým úspěchem je reklama na nevkusné vánoční svetry a občas nějaký ten casting.… Přejít na celý popis

Léto bude čtivé! Vybav se k moři i na chatu od 19 Kč Na letišti, u bazénu nebo ráno při snídani na terase. Vyberte si dovolenkové čtení od 19 Kč Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lauren Grahamová se proslavila seriálem Gilmorova děvčata, ale ještě předtím napsala vtipný a svěží autobiografický román o své touze stát se herečkou. Píše se únor 1995 a Franny, která už v New Yorku bude skoro tři roky, stále pracuje jako servírka. Jejím jediným hereckým úspěchem je reklama na nevkusné vánoční svetry a občas nějaký ten casting. Příběh o naději, velkých snech, hledání sama sebe, překročení vlastních hranic a také o tom nejdůležitějším – o lásce, bez které by to v životě nemělo smysl.

Sdílet 0

Nakladatel
XYZ
Rozměr
145 x 205
Vydání
1
jazyk
čeština
Počet stran
336
Původní název
Someday, Someday, Maybe
datum vydání
3.09.2014
isbn
978-80-7388-959-3
Vazba
pevná vazba
Původní jazyk
angličtina
datum dotisku
18.01.2018
ean
9788073889593

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • Anna registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    K tomuto románu jsem se dostala, přes Rychleji mluvit nedokážu a musím říct, že knížka je úžasná. Příběh je velice realisticky vykreslen a člověk s postavami cítí. Celá kniha působí velmi mile a bude vám opravdu líto, že knížka skončila. Věřím, že to není naposledy, co jsem jí četla.

    Přečíst více
  • jana faiereislová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Ctiva kniha, vtipná, ze života, přečteno za dva večery. Dobré bylo před tím přečíst Rychleji mluvit nedokážu, lépe se porozumelo detailům. Snadná identifikace s hrdinkou :-) na rozdíl od její druhé knihy, vřele doporučuji.

    Přečíst více
  • Jana Krajčíková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Pěkný příběh od mojí oblíbené herečky z Gilmorových děvčat s autobiografickými prvky. Knihu jsem četla v angličtině. Je psána jednoduchým jazykem, je čtivá, vtipná, jako oddechovka výborná.

    Přečíst více
  • Veronika registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Tuto knihu jsem začala číst jenom z toho důvodu, že ji napsala herečka, kterou mám ráda a byla jsem zvědavá. Není to špatné, ale není to ani nic převratného. Jako oddechovka dobrý.

    Přečíst více
  • Nikola Antoličová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tuhle knihu rozhodně ocení fanoušci Gilmorek - a to i přesto, že s nimi nemá nic společného, krom autorky. Ale kniha je psána svižně (přesně vidíte Lauren jak nezavře pusu), vtipně, prostě super. Napadá mě jediná věc, která by se nemusela líbit, a to souvisí taky se stylem psaní. Lauren často přeskakuje z jedné věci na druhou, pak na třetí, zpátky na první a na konec na čtvrtou. Za mě to dokonale vystihuje její způsob komunikace, který tolik milujeme.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora