5.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaBěžně 199 Kč
Kniha ( pevná vazba )
Neocenitelná sbírka 150 receptů z regionálních kuchyní Číny, Japonska, Koreje, Indie, Pákistánu, Šrí Lanky, Thajska, Vietnamu, Barmy, Laosu, Kambodže, Malajsie, Singapuru a Indonésie. Od smažení po vaření v páře, od suši po sambal, od kari omáček po kari šátečky – poznáte tajemství asijských pokrmů. Autor radí při výběru kuchařských pomůcek.… Přejít na celý popis
Violet přežila první ročník na Basgiathské válečné akademii, ale skutečný boj teprve začíná... Více informací
Neocenitelná sbírka 150 receptů z regionálních kuchyní Číny, Japonska, Koreje, Indie, Pákistánu, Šrí Lanky, Thajska, Vietnamu, Barmy, Laosu, Kambodže, Malajsie, Singapuru a Indonésie. Od smažení po vaření v páře, od suši po sambal, od kari omáček po kari šátečky – poznáte tajemství asijských pokrmů. Autor radí při výběru kuchařských pomůcek. Kromě stálic asijské kuchyně – smažené rýže, polévky miso, mangového lassí a mí krób zde najdete výběr lákavých pokrmů od 30 předních expertů na orientální kuchyni.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.