Bezlepkové kváskové pečení
Bezlepkové kváskové pečení - Gabriela Hradecká Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Pečte si sami doma bezlepkový kváskový chléb, Chleban s An! Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, a navíc ještě musíte, anebo chcete vypustit ze své stravy lepek, pak tato kniha je právě pro vás! Myslíte si, že upéct si vlastní chleba bez lepku bude složité?… Přejít na celý popis

Ana Huang: Král hněvu Dante Russo, bezohledný a arogantní miliardář, se ocitá v nečekaném zasnoubení s krásnou dědičkou šperkařského impéria, Vivian Lau. Co začíná jako vydírání, se mění v něco, co Dante nemůže ignorovat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pečte si sami doma bezlepkový kváskový chléb, Chleban s An! Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, a navíc ještě musíte, anebo chcete vypustit ze své stravy lepek, pak tato kniha je právě pro vás! Myslíte si, že upéct si vlastní chleba bez lepku bude složité? Autorka této knihy vás přesvědčí, že ne. Sama má celiakii, čerpá tedy z vlastních zkušeností a navíc moc dobře ví, co vás trápí. Skoro denně peče poctivé domácí kváskové klasické i bezlepkové pečivo. Zvládá to s láskou, radostí a s přehledem i bez vymožeností dnešní doby – bez strojů a kuchyňských robotů. Používá klasické pomůcky – lopaty na sázení chleba do pece i pedigové ošatky. Mouky různých druhů, semínka do zápary i do těsta.

Toto umění předá i vám - tentokrát budete péct pouze bezlepkově. Paní autorka vás také naučí, jak kvásek udržovat živý a zdravý, jak ho skladovat, starat se o něj, či jak jej zachránit, je-li „hladový“. Ukáže vám, jak si rozvrhnout čas – zrání kvásku a kynutí těsta je tak trochu alchymie. A samozřejmě – v části Recepty naleznete návody, jak si upéct spousty bezlepkového kváskového pečiva! Autorka Gabriela Hradecká v současnosti jezdí po celé ČR, navštěvuje různá města v Čechách i na Moravě, a pořádá kurzy pečení chleba (kurzypecenichleba.cz) a kurzy bezlepkového kváskového pečení, o které je čím dál větší zájem. Má vlastní facebookovou stránku Chleban s An - kurzy pečení chleba. Žije se třemi dětmi a manželem v malebném koutě na jihozápadě Moravy. Již vydala knihu Domácí kváskové pečení (https://www.albatrosmedia.cz/tituly/34218246/domaci-kvaskove-peceni).

Sdílet

Nakladatel
CPress
Rozměr
178 x 236 x 14
datum dotisku
16.04.2021
ean
9788026422143
Počet stran
88
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
Pevná bez přebalu lesklá
datum vydání
1.11.2018
isbn
978-80-264-2214-3

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Další knihy autora Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda