5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
The much-anticipated first cookbook from one of London's most-loved cult restaurants Chef Lee Tiernan's Black Axe Mangal is a sensual riot, combining innovative open-fire cooking and underused ingredients with a bold aesthetic, influenced by his love of music and skate culture. This, the London restaurant’s first cookbook, brings together… Přejít na celý popis
Nekupujte dárky na pumpě! Elektronické dárkové poukázky vás zachrání i 24. prosince ve čtyři odpoledne! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Palestinian Table
-
The Nordic Baking Book
-
The New Homemade Kitchen
-
Modernist Pizza
-
Jamie´s Kitchen
-
Café Cecilia Cookbook
-
The Food For Life Cookbook
-
NOVINKA PlantYou
-
A Day in Hong Kong
-
The Silver Spoon Pasta
-
Sobremesa
-
Albert Can Cook
-
NOVINKA The Pasta Queen
-
Crarter's Kitchen
-
Clare Smyth: Core
-
Harry Potter Official Wizarding World Cookbook
-
Classic French Recipes
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
The Food of Italy
-
Ottolenghi COMFORT
-
NOVINKA Basque Country
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
The much-anticipated first cookbook from one of London's most-loved cult restaurants
Chef Lee Tiernan's Black Axe Mangal is a sensual riot, combining innovative open-fire cooking and underused ingredients with a bold aesthetic, influenced by his love of music and skate culture. This, the London restaurant’s first cookbook, brings together Tiernan’s signature recipes - including Pig's Cheek and Prune Doughnuts, Squid Ink Flatbreads with Smoked Cod’s Roe and Shrimp-encrusted Pigs' Tails - along with step-by-step instructions for the three fundamentals of Black Axe Mangal cooking: bread, smoking and grilling.
Lee Tiernan worked at London's iconic St. JOHN restaurant for 10 years, leaving as head chef of St. JOHN Bread and Wine in 2013 to pursue his own vision. He started with a Black Axe Mangal pop up in Copenhagen (lauded by chefs from around globe) before securing a permanent site for his restaurant in North London, which has received critical acclaim and garnered an international fan base. Past collaborations include Momofuku Toronto, Joe Beef, Dan Barber's wastED, Action Bronson, Quo Vadis, St. John and Mission Chinese Food.
Fergus Henderson is a British chef and cookbook author, who opened London's St. JOHN restaurant in 1994. He is well known for his simple, pared down cooking and his philosophy of 'nose-to-tail eating'.
- Nakladatel
- Phaidon
- datum vydání
- 1.01.2019
- ean
- 9780714879314
- Počet stran
- 216
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-0-7148-7931-4
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE