5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Svérázná cestopisná kuchařská kniha, při jejíž četbě budete poučeni o koření a jeho použití, nádobách, na ten který pokrm vhodných, o receptech a jiných zvláštnostech kuchyně a přírody v Americe, Evropě, Asii a Africe. Naučíte se, jak si zařídit kuchyň, v jakých nádobách vařit, smažit, dusit, udit, grilovat restovat či marinovat, co anýzem,… Přejít na celý popis
Její dotyk je smrtící. Svět se rozpadá. Nechá se využít jako zbraň, nebo bude bojovat za svobodu?
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Yotam Ottolenghi: Kuchařka
-
Mlsné čenichání
-
Asijská kari
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu
-
Britské dobrodružství Jamese Martina
-
Culinaria Maďarsko
-
Nejlepší recepty z celého světa
-
Country kuchařka
-
Vidličkou po mapě
-
Velká kuchařka Marka Svobody, letem světem
-
Korejská kuchařka
-
Moderní mexická kuchařka
-
Kuchařka ze Svatojánu
-
Nízkosacharidová středomořská kuchařka
-
Moje rodinná kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Benova kuchařka
-
Banátská kuchařka
-
Mexická domácí kuchyně
-
Světová kuchyně plná bylin a koření
-
Jedlíci na cestách - Německo, Holandsko, Polsko, Maďarsko
-
Japonská kuchyně
-
Uvařeno v Indii
-
S chutí Chorvatska
-
Komfort
Svérázná cestopisná kuchařská kniha, při jejíž četbě budete poučeni o koření a jeho použití, nádobách, na ten který pokrm vhodných, o receptech a jiných zvláštnostech kuchyně a přírody v Americe, Evropě, Asii a Africe. Naučíte se, jak si zařídit kuchyň, v jakých nádobách vařit, smažit, dusit, udit, grilovat restovat či marinovat, co anýzem, badyánem, fenyklem, hřebíčkem, kerblíkem, libečkem a zázvorem kořeniti, k čemu bazalku, čekanku, dobromysl, jalovčinky, kapary, kurkumu a saturejku přidávati a z čeho rozličné omáčky připraviti. Kromě toho se pobavíte a o cizích zemích spoustu zajímavostí se dozvíte.Jiří M. Žalud je Čechoameričan, který v současné době žije v Brně. Původním povoláním lékař, během svého toulání po světě vystřídal řadu zaměstnání. Tvrdí: "...přistoupí-li laik ke sporáku s patřičnou dávkou nadšení, mohou vzniknout zajímavé pokrmy. Někdy originální, někdy nechtěné originální a někdy i zcela jiné."
- Nakladatel
- Jota
- Rozměr
- 160 x 225 x 18
- isbn
- 978-80-7217-390-7
- Počet stran
- 206
- datum vydání
- 2.02.2006
- ean
- 9788072173907
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.