0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Svérázná cestopisná kuchařská kniha, při jejíž četbě budete poučeni o koření a jeho použití, nádobách, na ten který pokrm vhodných, o receptech a jiných zvláštnostech kuchyně a přírody v Americe, Evropě, Asii a Africe. Naučíte se, jak si zařídit kuchyň, v jakých nádobách vařit, smažit, dusit, udit, grilovat restovat či marinovat, co anýzem,… Přejít na celý popis
Přátelství Sama a Sadie začalo v dětské nemocniční herně a vedlo k vytvoření brilantní videohry Ichigo. Předobjednejte si vítězný literární počin Goodreads Choice Awards 2022. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Kuchařka RODINY dona Corleona
-
Maďarská kuchařka
-
Asijská kari
-
Mlsné čenichání jihovýchodním směrem
-
Italská kuchařka - Riccardo Lucque a jeho příběh
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu
-
AKCE Nejlepší recepty z celého světa
-
Britské dobrodružství Jamese Martina
-
Culinaria Maďarsko
-
Vidličkou po mapě
-
Country kuchařka - Sám na čundru a hladový
-
Kuchařka ze Svatojánu
-
Moderní mexická kuchařka
-
Nízkosacharidová středomořská kuchařka
-
Mexická domácí kuchyně
-
Benova kuchařka
-
Moje rodinná kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Jedlíci na cestách
-
Banátská kuchařka
-
Světová kuchyně plná bylin a koření
-
Japonská kuchyně
-
Uvařeno v Indii
-
S chutí Chorvatska
-
Tacos miluje každý
Svérázná cestopisná kuchařská kniha, při jejíž četbě budete poučeni o koření a jeho použití, nádobách, na ten který pokrm vhodných, o receptech a jiných zvláštnostech kuchyně a přírody v Americe, Evropě, Asii a Africe. Naučíte se, jak si zařídit kuchyň, v jakých nádobách vařit, smažit, dusit, udit, grilovat restovat či marinovat, co anýzem, badyánem, fenyklem, hřebíčkem, kerblíkem, libečkem a zázvorem kořeniti, k čemu bazalku, čekanku, dobromysl, jalovčinky, kapary, kurkumu a saturejku přidávati a z čeho rozličné omáčky připraviti. Kromě toho se pobavíte a o cizích zemích spoustu zajímavostí se dozvíte.Jiří M. Žalud je Čechoameričan, který v současné době žije v Brně. Původním povoláním lékař, během svého toulání po světě vystřídal řadu zaměstnání. Tvrdí: "...přistoupí-li laik ke sporáku s patřičnou dávkou nadšení, mohou vzniknout zajímavé pokrmy. Někdy originální, někdy nechtěné originální a někdy i zcela jiné."
- Nakladatel
- Jota
- Rozměr
- 160 x 225 x 18
- isbn
- 978-80-7217-390-7
- Počet stran
- 206
- datum vydání
- 2.02.2006
- ean
- 9788072173907
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- čeština
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE