0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Cheese is the essential cookbook for the most versatile and flavoursome ingredient in the world. James Martin offers over 100 classic and contemporary recipes that highlight how cheese can add flavour, depth and indulgence to your everyday cooking. There are so many classics to master (everyone needs to know how to cook a good cheese omelette)… Přejít na celý popis
Skvělý výběr bestsellerů, které do konce prosince zakoupíte se slevou až 50 %! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Dinner
-
Greekish
-
The Asian Pantry
-
Dairy Delights: The Home Creamery
-
The Italian Cookery Course
-
Sweet
-
Sobremesa
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
NOVINKA At My Italian Table
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Crarter's Kitchen
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Cooking on Fire
-
The Food of Italy
-
Persian Feasts
-
The Silver Spoon Pasta
-
The Levantine Vegetarian
Cheese is the essential cookbook for the most versatile and flavoursome ingredient in the world. James Martin offers over 100 classic and contemporary recipes that highlight how cheese can add flavour, depth and indulgence to your everyday cooking. There are so many classics to master (everyone needs to know how to cook a good cheese omelette), but also twists on classics and lighter, more delicate dishes. Including Baked Camembert with Bacon and Manchego Croquetas to share, perfectly balanced salads like Ricotta Figs with Parma Ham and Walnuts, comforting mains like Chicken Cordon Bleu and Butter Paneer Curry, all-important sides like the ultimate Cauliflower Cheese or Tartiflette, and even delicious desserts like Summer Berry Cake and Baked Cheesecake – there really is something for every occasion. With hundreds of cheese varieties to choose from, James will guide you through the most popular and how best to cook them as well offering recipe variations and new favourites to try. These are simply the best cheese recipes for the home kitchen.
- Nakladatel
- Quadrille Publishing Ltd
- Hmotnost
- 960 g
- isbn
- 978-1-83783-130-2
- Počet stran
- 224
- datum vydání
- 7.11.2024
- ean
- 9781837831302
- Vazba
- pevná vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola