Co skrývají biblické příběhy

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Kniha nabízí malým čtenářům nejznámější příběhy ze Starého zákona. Pojďte společně objevit, kolik dobrodružství skrývají! Oblíbené starozákonní příběhy jsou zde převyprávěny jednoduchým a srozumitelným způsobem. Každý příběh je ilustruje obrázek plný lidí, věcí i zvířátek, na které si děti mohou trénovat postřeh a pozornost. Velké pevné… Přejít na celý popis

Lucy Gilmore: Čtenářský klub osamělých srdcí Každý má svůj důvod utéct do světa knih... Hřejivý příběh o skupině nesourodých lidiček, kteří nikam jinam nezapadají a které spojuje jediné: láska ke knihám. Vychází již brzy! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha nabízí malým čtenářům nejznámější příběhy ze Starého zákona. Pojďte společně objevit, kolik dobrodružství skrývají!

Oblíbené starozákonní příběhy jsou zde převyprávěny jednoduchým a srozumitelným způsobem. Každý příběh je ilustruje obrázek plný lidí, věcí i zvířátek, na které si děti mohou trénovat postřeh a pozornost. Velké pevné stránky obsahují nejen kresby se spoustou detailů, ale také seznam předmětů, které nabízí spoustu příležitostí k zábavnému hledání.

Tuto jedinečnou obrázkovou knihu plnou biblických příběhů lze mnoha způsoby využít i ve výuce dětí již od tří let věku. Rodiče i učitelé mohou s její pomocí vyprávět známé příběhy zábavnou a interaktivní formou. 

Obsahuje příběhy: Noemova obrovská archa (Genesis 6–9); Exodus: únikový východ mořem (Exodus 14); Hradby Jericha (Jozue 6); David a Goliáš (1. Samuelova 16–17); Jonáš v břiše velké ryby (Jonáš 1–4)

Pusťte se společně do zábavného hledání!

Sdílet

Nakladatel
Návrat domů
isbn
978-80-88447-13-9
Vazba
pevná vazba
ean
9788088447139
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 320 Kč Nápověda