Čokoláda plná přání

Autor Hana Zobačová Ilustrátor Komára

Čokoláda plná přání - Hana Zobačová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Příběh o tom, že vánoční přání mohou být zdánlivě obyčejná. A že to, co je pro nás nejdůležitější, mnohdy máme na dosah ruky a každý den vedle sebe. Jen si to uvědomit. Sourozenci Ondra a Marek se moc těší na Vánoce. A aby jim těšení rychleji ubíhalo, dostanou adventní kalendář. Není na něm nic zvláštního: neobsahuje dílky z lega, obří… Přejít na celý popis

Emily Henry: Kde je mi dobře Dva bývalí. Jedna dohoda. Může tahle dovolená všechno změnit? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Příběh o tom, že vánoční přání mohou být zdánlivě obyčejná. A že to, co je pro nás nejdůležitější, mnohdy máme na dosah ruky a každý den vedle sebe. Jen si to uvědomit.
Sourozenci Ondra a Marek se moc těší na Vánoce. A aby jim těšení rychleji ubíhalo, dostanou adventní kalendář. Není na něm nic zvláštního: neobsahuje dílky z lega, obří čokoládové figurky, žádné zajímavé postavičky. A navíc ho bratři musejí sdílet dohromady. Ale, jak se Vánoce a Štědrý večer přibližují, ukazuje se, že se kromě legrace a dobrodružství začínají dít zvláštní věci. Přání jako by se zázračně plnila, stačí spolknout malou čokoládu z okénka adventního kalendáře a snít. Nebo ne?
Pro děti od 7 let
Hana Zobačová je speciální pedagožka, redaktorka a autorka knih pro děti. V Portálu jí vyšly knihy prvního čtení pro genetickou metodu výuky čtení Žil byl kdysi kdesi, Auta, vlaky, bagry taky, Pokojíček plný hraček, Bára a Kuba, pracovní listy Vím, jak se cítíš a kniha druhého čtení Zázrak o Vánocích.
Komára (vlastním jménem Ilona Komárková) vystudovala scénografii na Střední uměleckoprůmyslové škole v Praze, pracovala v divadle Minor, v knižním vydavatelství nebo grafickém studiu. V nakladatelství Portál ilustračně doprovodila např. knihy Černobílé prázdniny, Ve škole se dějou věci, Poněkud zvláštní kůň a Léto s Hedvikou.

Sdílet

Nakladatel
PORTÁL
datum vydání
1.01.2024
ean
9788026222095
Počet stran
96
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
isbn
978-80-262-2209-5

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda