0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Reinventing plant-based eating is what Tal Ronnen is all about. At his Los Angeles restaurant, Crossroads, the menu is vegan, but there are no soybeans or bland seitan to be found. He and his executive chef, Scot Jones, turn seasonal vegetables, beans, nuts, and grains into sophisticated Mediterranean fare—think warm bowls of tomato-sauced… Přejít na celý popis
Perfektní čtivý dárek nejen pro babičky. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Classic French Recipes
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
The Chicken Soup Manifesto: Recipes from around the world
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
Is This A Cookbook? Adventures in the Kitchen
-
Parsi: From Persia to Bombay: recipes
-
Spill the Beans: Global Coffee Culture and Recipes
-
Shabbat: Recipes and Ritulas from my table to your
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
NOVINKA Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Sobremesa
-
NOVINKA Italian American Forever
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Dinner
Reinventing plant-based eating is what Tal Ronnen is all about. At his Los Angeles restaurant, Crossroads, the menu is vegan, but there are no soybeans or bland seitan to be found. He and his executive chef, Scot Jones, turn seasonal vegetables, beans, nuts, and grains into sophisticated Mediterranean fare—think warm bowls of tomato-sauced pappardelle, plates of spicy carrot salad, and crunchy flatbreads piled high with roasted vegetables. In Crossroads, Ronnen teaches readers to make his recipes and proves that the flavors we crave are easily replicated in dishes made without animal products. With accessible, unfussy recipes, Crossroads takes plant-based eating firmly out of the realm of hippie health food and into a cuisine that fits perfectly with today’s modern palate. The recipes are photographed in sumptuous detail, and with more than 100 of them for weeknight dinners, snacks and appetizers, special occasion meals, desserts, and more, this book is an indispensable resource for healthy, mindful eaters everywhere.
- Nakladatel
- Artisan
- datum vydání
- 1.01.2014
- ean
- 9781579656362
- Počet stran
- 304
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-57965-636-2
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE