0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
A fresh collection of more than 150 authentic, exciting pasta dishes from Barilla’s famed test kitchen Pasta has transcended its humble origins to become one of the world’s best-loved foods. This master class on Italy’s most iconic ingredient presents 150 elegant, elevated recipes tested and perfected by Barilla, the world’s leading pasta… Přejít na celý popis
Už je to tady! Čas začít plánovat rok 2025! Máme pro vás diáře všech druhů a velikostí, které uspokojí každého plánovače. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Silver Spoon Pasta
-
Café Cecilia Cookbook
-
Taste : My Life Through Food
-
Dinner
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
A Short History of Drunkenness
-
The Food of Italy
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Jamie Oliver: The Return of the Naked Chef
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Low Tox Life Food: How to shop, cook, swap, save and eat for a happy planet
-
Herbarium: One Hundred Herbs · Grow · Cook · Heal
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
How to Eat Chocolate
-
150 Restaurants You Need to Visit Before You Die
-
Flavour: The new recipe collection from the SUNDAY TIMES bestseller
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
The New Homemade Kitchen
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
A fresh collection of more than 150 authentic, exciting pasta dishes from Barilla’s famed test kitchen Pasta has transcended its humble origins to become one of the world’s best-loved foods. This master class on Italy’s most iconic ingredient presents 150 elegant, elevated recipes tested and perfected by Barilla, the world’s leading pasta brand. Home cooks will discover easy weeknight meals, impressive weekend dinners, and recipes for every occasion in between. This diverse and delicious recipe collection covers seasonal, vegetable-based dishes such as Mafaldine with escarole and olives, Bavette with bagna cauda and crunchy vegetables, and Fusilloni with zucchini, cherry tomatoes, and salted ricotta; traditional dishes, including Rigatoni all’amatriciana and Penne rigate all'arrabbiata; evocative Italian classics, such as Gemelli with pesto alla trapanese and Spaghetti ai frutti di mare; and intriguing original creations, such as Papiri with Prosecco and oysters and Conchiglie rigate with lamb and saffron ragú.
The book offers recipes for every taste, diet, budget, and bandwidth, with vegetarian, vegan, dairy-free, gluten-free, and nut-free options, as well as simple dishes made with five ingredients or fewer and quick meals made in thirty minutes or less. Stylishly designed, with vivid food photography and playful pasta illustrations, the book also includes short, punchy essays on subjects ranging from the technique of making bronze-cut pasta, to the Mediterranean diet and the use of spaghetti in art and film. Recipes include: Bucatini alla cacciatora; Casarecce with anchovy and wild fennel; Coquillettes with pumpkin cream; Ditalini rigati with mussels, potatoes, and saffron; Egg fettucine alla Bolognese; Farfalle with fava beans and fried bread; Four-cheese papiri; Fusilli with red radicchio and Parmigiano rinds; Gluten free vegetarian carbonara tortiglioni; Linguine with seafood and crunchy vegetables en papillote; Mezze maniche rigate with clams and chickpeas; Mini penne with arugula pesto; Orecchiette pugliese with cime di rapa; Riced linguine with dandelion, langoustine, and lemon; Rigatoni cacio e pepe; Tortiglioni with Parmigiano fondue and balsamic vinegar; Traditional sedanini timbale; Trigatelli with champignon mushrooms and thyme on a Gorgonzola fondue; Wholemeal penne rigate Mediterranean salad; Wholemeal pennette with lemon-scented vegetable pesto; and Wholemeal spaghetti with fennel and tomato pesto.
- Nakladatel
- Phaidon Press Ltd
- Rozměr
- 276 x 211 x 34
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 352
- Hmotnost
- 1536 g
- isbn
- 978-1-83866-884-6
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 22.10.2024
- ean
- 9781838668846
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE