0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
„Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci,“ řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, poznáte rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na… Přejít na celý popis
Nový knižní rozhovor Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače od Martina Moravce vás zavede do nejtemnějších zákoutí zločinu. Adam Dolník, který školil agenty FBI i Scotland Yardu, vás provede světem, kde jde o lidské životy! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Dalí - Les dîners de Gala
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
Hugh Johnson Pocket Wine 2024
-
Coffee Art Masterclass
-
Food for Life
-
A Wine Lover’s Guide
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
The 5-Minute Noodle Salad Lunchbox
-
Five Nights at Freddy's Cook Book
-
How to Eat Chocolate
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
Taste
-
Lessons in Chemistry
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
Culinaria Itálie
-
A Short History of Drunkenness
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
Fitwaffle’s Baking It Easy: All my best 3-ingredient recipes and most-loved cakes and desserts
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Cocina de Andalucia
-
Crarter's Kitchen
„Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci,“ řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, poznáte rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty reprezentují jednotlivé regionální kuchyně věrné svým tradicím – např. katalánský rybí kotlík, česneková polévka z kraje La Manche, valencijská paella či mandlové bochánky z Andalusie. Ideální pozvánka na kulinární cestu po Španělsku – cesta k srdci vede prostě žaludkem.
- Nakladatel
- Ullmann Publishing
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 488
- isbn
- 978-3-8331-4729-6
- Vazba
- měkká vazba
- ean
- 9783833147296
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Poslechněte si zajímavé tipy na vánoční dárky. Co letos potěší každého čtenáře? | Vánoce voní knihou #2
- Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou - jak rodiče hodnotí populární dětskou knihu? | RECENZE
- 3 důvody, proč využívat osobní odběr v našich prodejnách: Je rychlý, pohodlný a vždy ZDARMA!
- Teorie lásky od Ali Hazelwood – návyková směs vášně, břitkého humoru a jiskřivých dialogů | RECENZE
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE