0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
„Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci,“ řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, poznáte rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na… Přejít na celý popis
Tady mohla být anotace, ale nechceme nic vyspoilerovat! Čtěte nového Kyšu první, ať nepřijdete o tajemství! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
Hugh Johnson Pocket Wine 2024
-
A Wine Lover’s Guide
-
Food for Life
-
The 5-Minute Noodle Salad Lunchbox
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
How to Eat Chocolate
-
The Coffee Dictionary : An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing & tasting
-
The Curious Barista's Guide to Coffee
-
Taste
-
Lessons in Chemistry
-
Culinaria Itálie
-
How to Make Coffee: The science behind the bean
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
A Short History of Drunkenness
-
Old Prague Cookbook
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
Pierogi: Over 50 Recipes to Create Perfect Polish Dumplings
-
Glucose Revolution
-
Crarter's Kitchen
-
The Elven Cookbook. A Recipe Book Inspired by the Elves of Tolkien
-
Joshua Weissman: An Unapologetic Cookbook. #1 NEW YORK TIMES BESTSELLER
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
Coffee Creations: 90 delicious recipes for the perfect cup
„Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci,“ řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, poznáte rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty reprezentují jednotlivé regionální kuchyně věrné svým tradicím – např. katalánský rybí kotlík, česneková polévka z kraje La Manche, valencijská paella či mandlové bochánky z Andalusie. Ideální pozvánka na kulinární cestu po Španělsku – cesta k srdci vede prostě žaludkem.
- Nakladatel
- Ullmann Publishing
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 488
- isbn
- 978-3-8331-4729-6
- Vazba
- měkká vazba
- ean
- 9783833147296
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE