4.7 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V pondělí 13. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Jistě vás zaujmou také informace o… Přejít na celý popis
Je libo nové čtení pro vaši čtečku? Ulovte si e-knihu od Grady se slevou 33 %! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Grilování
-
Oheň a dým
-
Grilování a mnohem víc
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
-
Na grilu
-
BBQ - Steaky a burgery
-
Uzení pro labužníky - Uďte jako profík
-
Steaky - Jak na to
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
-
Jak grilovat. Velká ilustrovaná kniha o technikách barbecue
-
Grilování - 140 moderních grilovacích receptů
-
BBQ kuchařka (z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube”)
-
Vášeň pro grilování: Nejlepší recepty, rady a techniky
-
Báječná kniha o burgerech a grilování
-
Maso - Jednoduše & dokonale
-
Grilování - 50 snadných receptů
-
BBQ
-
Zvěřina - Jak na to
-
Hovory s řezníkem
-
Grilování - Snadné recepty a rady
-
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby
-
Klobásy a paštiky - Snadné recepty pro domácí kuchyni
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
-
Zvěřinová kuchařka
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází, a o bourání masa na jatkách. Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa – autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii.
- Nakladatel
- Slovart
- Rozměr
- 16,5 x 21 x m
- ean
- 9788027602940
- Počet stran
- 176
- datum vydání
- 1.01.2021
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-80-276-0294-0
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 10 nejprodávanějších knih roku 2024. Máte je ve své knihovně?
- Jedním tahem pera: úsměvný a srdce hřející sborník příběhů Terryho Pratchetta | RECENZE
- Vzhlédnout k nebi – příběh z pera Rebeccy Yarros vás rozpláče i okouzlí | RECENZE
- Radka Třeštíková a její novinka Bábovky na konci světa opět rozděluje čtenáře | RECENZE
- Obsadili jsme 6. místo v žebříčku nejlepších zákaznických zkušeností. Děkujeme!
- 5 tipů na skvělé kuchařky: Perfektní dárky pro milovníky vaření
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Třpytivá: Druhý díl, který zvedá laťku celé série opravdu vysoko! | RECENZE
- Chemie lásky: Příběh plný trapasů, spalující přitažlivosti a nerdovských hlášek | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE