0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha
- Produkt je vyprodaný.
The best modern Italian recipes from the largest and most prestigious Italian marketplace in the world This beautiful cookbook, created in collaboration with Eataly, one of the greatest Italian food brands, features 300 landmark recipes highlighting the best of contemporary Italian home cooking. Excellent, fail-safe recipes and new ideas are… Přejít na celý popis
Luc O’Donnell potřebuje napravit svou image a Oliver Blackwood je dokonalý kandidát na falešného přítele. Co se stane, když falešný vztah začne působit jako skutečný? Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Venice : Four Seasons of Home Cooking
-
The Complete Book of French Cooking
-
Cooking on Fire
-
The Italian Cookery Course
-
NOVINKA Italian American Forever
-
NOVINKA At My Italian Table
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
The Silver Spoon Pasta
-
Torta della Nonna: A Collection of the Best Homemade Italian Sweets
-
The Food of Italy
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
One: Simple One-Pan Wonders
-
A House Party in Tuscany: Recipes, Stories and Art From Arniano
-
Classic French Recipes
-
Harry Potter Official Christmas Cookbook
-
Sobremesa
-
NOVINKA Italia con gusto e amore
-
The Palestinian Table
-
Spaghetti! An Interactive Recipe Book
-
NOVINKA I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Dinner
-
Jamie´s Kitchen
-
Persian Feasts
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
The best modern Italian recipes from the largest and most prestigious Italian marketplace in the world This beautiful cookbook, created in collaboration with Eataly, one of the greatest Italian food brands, features 300 landmark recipes highlighting the best of contemporary Italian home cooking. Excellent, fail-safe recipes and new ideas are presented in a sophisticated package, making this a must-have book for everyone wanting to learn about how Italians cook today. Gone are heavy pasta dishes and over-rich sauces – Eataly takes a modern approach to Italian cooking and eating. With recipes that are fresh and delicious, clear instructions, helpful tips, and a visual produce guide, this book will allow you to eat like Italians do today.
- Nakladatel
- Phaidon Press
- Rozměr
- 190 x 278 x 54
- datum vydání
- 2.06.2017
- ean
- 9780714872797
- Počet stran
- 568
- Hmotnost
- 1000 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- Knihy - vázané
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-0-7148-7279-7
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE