0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 2 ks
- Doručení V úterý 5. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
1 240 Kč s DPH
Jsme transparentní
Travel to the roots of Italian cuisine. Annette Canini Daems guides you through the country where food is not merely a product, but a whole culture. She guides you on a wonderful road trip through the 20 regions of Italy and introduces the unknown dishes of each place. Every region, every place has its own kitchen, because Italy is so much… Přejít na celý popis
Čtěte první, ať nepřijdete o tajemství! Předobjednejte si nový kriminální příběh Leoše Kyši s podpisem! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Food of Italy
-
The Italian Cookery Course
-
The Silver Spoon Pasta
-
NOVINKA Pasta: The Spirit and Craft of Italy's Greatest Food, with Recipes
-
NOVINKA Persian Feasts
-
The Levantine Vegetarian
-
Classic French Recipes
-
Dinner
-
Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně
-
NOVINKA Mastering the Art of Plant-Based Cooking
-
Sobremesa
-
The Palestinian Table
-
The Complete Book of French Cooking
-
Cooking on Fire
-
NOVINKA A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
The Garden Chef: Recipes and Stories from Plant to Plate
-
NOVINKA The Book of Pasta
-
Quick and Easy Vietnamese: Everyday Vietnamese Recipes for the Home Cook
-
Taste : My Life Through Food
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Greekish
-
The Herbal Apothecary: Recipes, Remedies and Rituals
-
NOVINKA Italian American Forever
-
Clare Smyth: Core
Travel to the roots of Italian cuisine. Annette Canini Daems guides you through the country where food is not merely a product, but a whole culture. She guides you on a wonderful road trip through the 20 regions of Italy and introduces the unknown dishes of each place.
Every region, every place has its own kitchen, because Italy is so much more than just pasta… Discover the cucina povera and how certain dishes were created out of necessity, but always with taste and passion. Annette tells the captivating stories of very driven people. Each and every one of them cherish their regional cultural heritage and help preserve it.
Get started yourself with recipes that were created centuries ago and reflect the pride of a region. This book contains more than 100 authentic dishes. Buon appetito!
- Nakladatel
- Lannoo
- datum vydání
- 12.06.2024
- ean
- 9789401499064
- Počet stran
- 400
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 9789401499064
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE