Eating to Extinction: The World’s Rarest Foods and Why We Need to Save Them

Autor Dan Saladino

Eating to Extinction: The World’s Rarest Foods and Why We Need to Save Them - Dan Saladino Nedostupné

Eating to Extinction: The World’s Rarest Foods and Why We Need to Save Them

Autor Dan Saladino

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Eating to Extinction is an astonishing journey through the past, present and future of food, a love letter to the diversity of global food cultures, and a work of great urgency and hope. From a tiny crimson pear in the west of England to great chunks of fermented sheep meat in the Faroe Islands to an exploding corn in Mexico that might just… Přejít na celý popis

H. D. Carlton: Haunting Adeline: Stíny nad Adeline Možná ten nejvíc explicitní, šokující a vzrušující román, co jste kdy četli... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Eating to Extinction is an astonishing journey through the past, present and future of food, a love letter to the diversity of global food cultures, and a work of great urgency and hope. From a tiny crimson pear in the west of England to great chunks of fermented sheep meat in the Faroe Islands to an exploding corn in Mexico that might just hold the key to the future of food - these are just some of the thousands of foods around the world today that are at risk of being lost for ever. In this captivating and wide-ranging book, Dan Saladino spans the globe to uncover the stories of these foods. He meets the pioneering farmers, scientists, cooks, food producers and indigenous communities who are preserving food traditions and fighting for change. All human history is woven through these stories, from the first great migrations to the slave trade to the refugee crisis today. But Eating to Extinction is about so much more than preserving the past. Eating to Extinction reveals a world at a crisis point: the future of our planet depends on reclaiming genetic biodiversity before it is too late.'I love this book... I wish the whole world could read it' Raymond Blanc

Sdílet

Nakladatel
Jonathan Cape
datum vydání
1.01.2021
ean
9781787331242
Počet stran
464
jazyk
angličtina
Vazba
měkká vazba
isbn
978-1-78733-124-2

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda